ClassAxion Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam! Czy jakieś Hostingi Minecraft oferują sponsoring serwera na ok. 20 slotów tzn. Ja przedstawię co oczekuje a oni mi powiedzą co chcą w zamian? na csrv.pl nie liczbę bo wszyscy 'najlepsi' YouTuberzy tam mają serwery także wątpię czy by chcieli kogoś z ok. 250 widzami Proszę o pomoc! Ps. Przy których Hostingach mogę się 'domagać' sponsoring. (< -- Pytanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podłączam się do pytania Daje like Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Kam Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Myślę, że żadna z firm zajmująca się hostingiem nie będzie chciała stawiać serwer za darmo. Gdybyś miał sporo widzów, na pewno by się zgodzili al tak to im się to po prostu nie opłaca. Niema widzów nie ma reklamy dla firmy hostingowej. Ja raczej poszukał bym osób które chciały wykupić Ci serwer na danym hostingu za to, że zaproponujesz swoim widom granie z tobą na tym serwerze. Napiszcie co wy o tym myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm... była kiedyś taka opcja w internalhost.pl i MineHard.pl ale nie wiem jak teraz. Osobiście polecam znalezienie osoby z np. dedykiem z dużą ilością ramu i żeby oddał część dedyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oteq Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm.. mam dobrego dedyka :P Moge Oferowac sloty za reklamowanie na Yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniuh Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Istnieją takie hostingi lecz oczekują czegoś w zamian - Gotowego projektu, strony, zysków z vipów czy tam czegoś innego LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassAxion Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Czyli gdybym przedstawił swoją propozycje tzn. Jaki planuje serwer itp. Pokazał stronę Autorską i przekazał im zyski z Vipów to by się raczej zgodzili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @UP Sam spróbuj... Napisz do jakiegoś hostingu. Ale musiałbyś mieć często odwiedzaną tą stronę. Bardzo często... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreabSOFT Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W FiberHost.pl jest szansa na uzyskanie sponsoringu, ale z tego co wiem od 1000-2000 widzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.