ArabPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam chcialbym zadac pare pytan o metin2sg 1.Gdzie graja polacy?? (slyszalem ze w schinsho i tam zaczelem ale jakos ich nie widac ) 2.Czy jest bezpiecznie uzywac hakow? 3.Co ile mozna czytac ku? 4.Szukam jakies pomocy na start (bede wdzieczny) za odpowiedzi beda lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.jinoo 2.bana dość szybko sie wyłapuje lepiej nie używaj 3.tak jak na pl czyli 24h 4.nie gram nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vobek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1.jinno 2Bana dostaniesz po 24h 3.Jak na wszystkich globalach 4.Nie gram jak będę grał to mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no dobra wynagrodzone lajkami a co do punktu 4? jest ktos kto by pomogl? (chodzi o item 1 lv - slyszalem ze o takie latwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 4.Szukam jakies pomocy na start (bede wdzieczny) http://www.mpcforum....daniem-zajrzyj/ 2.Czy jest bezpiecznie uzywac hakow? Chyba, na żadnym serwie nie jest to bezpieczne Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Grają wszędzie ale najwięcej w Jinno. 2.Ogólnie jak w każdej grze... jest wszystko ok dopóki ktoś Cie nie podpieprzy a tak na serio to na SG admini często chodzą i banują więc bym nie radził. 3. Jak wszędzie na serwach tak samo. 1KU= 24H 4.No to pytanie Ci nie pomogę z tego względu że dawno nie grałem tam na serie ale wiesz.. rybki, metki.. ogólnie to dropienie. Pomogłem ? Liczę na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Pierwszy serwer, królestwo Jinno. 2. Grałem na tym serwerze i lecialem na SH, WH, Expbocie i nie dostalem bana od 2 miesiecy - zalezy jak bocisz. 3. Co 24 godziny. 4. Inny dzial na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. jinno/shinsoo 2. Nie 3. Normalnie co 24h 4. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dobra macie po lajku do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.