xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam mam pytanie jesli mam gamme na protach i starą FE da mi rade PD BOT W 1H zrobic na demo ? Czy mnie wywali po 1h z gry czy cos ? Jak to działa ?? Odnośnik do komentarza
Sunnyline2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wywali cie z gry i bedziesz we wrotach stał az cie zniszczą. Odnośnik do komentarza
dsajbih89 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie puszczaj pbdo bota na wrota ... skurwiel ile wrót mi stracił ze to poezja Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No to czym mam puścić ?? KBOT , IBOT juz nie mam demo , a boxy niby nie da rady POMOCY !! SAM TEZ NIE ZROBIE bo mi tnie jak jest duzo alienów . Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W 1h powinien dać rade spokojnie nie puszczaj pbdo bota na wrota ... skurwiel ile wrót mi stracił ze to poezja Mi stracił 1 wrota, bo usługodawca miał problemy z netem, a tak to żadnych Kiedyś przed update tracił, ale teraz ponaprawiane to już jest. Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W 1h powinien dać rade spokojnie Mi stracił 1 wrota, bo usługodawca miał problemy z netem, a tak to żadnych Kiedyś przed update tracił, ale teraz ponaprawiane to już jest. Da rade starą FE tzn FULL lf3 8 irków golec . ?? w 1h ? Napewno żeby mi nie pierdolną . I jak cos to jakie konfy i ogółem z x1 ? podkrecic sie czy cos ? Odnośnik do komentarza
Kopela Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 rob pb-do i przy godzinie pilnuj jak coś już mniej zostanie protów to wejdziesz sam tylko musisz się ogarnąć i zgrać żeby wyjść z bota i odrazu być w grze żeby nie rozwalili. Ja bym nie żałował w takim wypadku i x2 x3 dał na bota "Gram , Nie Gram, Znowu Gram, Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać , Więc myślę, że i tak będę grał" Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja wszystkie wrota robiłem pbdo, z x2 fullspeed, fulldmg w ćmie + ustawilem mu naprawe petem jak go cos uderzy. Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale ... ja nie mam peta :/ , ćmy , itp Odnośnik do komentarza
Sunnyline2 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 pddobot epicki na wrota jesli masz dobry task. Mi robi alfe, ani razu nie zjadą mi tarczy do poniżej ~50000 Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobrze ale jakie masz konto . A ja musze w 1h zrobic bo nie mam licencji . Odnośnik do komentarza
Dark-Marcin Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 PBDO-Bot powinien dać radę w 1h jeśli będziesz bić z x2. Odnośnik do komentarza
ReDDioS Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja wszystkie wrota robiłem pbdo, z x2 fullspeed, fulldmg w ćmie + ustawilem mu naprawe petem jak go cos uderzy. Chodzi ci o ten mechanizm combo ? jak tak, to jak to zrobiłeś ? Po prostu zaznaczyłeś żeby to używał? // Nie offtopuj, zrobiłem taskscript, potem moge wysłać na PW, tylko przypomnij wieczorem. Anonymous zakaz handlu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.