siewkaPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam nie mogę wykraftować covalence dust tego zielonego ;/ wszystkie inne sie da a tego nie i to utrudnia mi rozgrywkę. crafting daje tak : x x x x x x x x o x-cobblestone o-węgiel w crafting guide jest tak pokazane i tak robie w craftingtable ale niestety nic się nie pokazuje w okienku obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMrKarolus Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Server/single ? Jeśli server to Tekkit ? Czy jakaś modyfikacja na singla ? GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 single. Paczka od wicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blatts Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Węgiel kamienny czy drzewny? Musisz drzewnym. --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już rozwiązane ;p. Temat do zamknięcia. @Up wpadłem na to sam ale like masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.