CheaterMan Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam czy kkupno yang za sms na stronie mpcforum.pl <To nie reklama > jest bezpieczne? Jeżeli ktoś już tam kupowal proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam czy kkupno yang za sms na stronie mpcforum.pl <To nie reklama > jest bezpieczne? Jeżeli ktoś już tam kupowal proszę o odpowiedź. Yyy? Na mpc nie kupisz yang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vobek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na mpc nie sprzedaży yang to forum ,a yang morzesz kupić na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chyba jakis modek podmienil link na '' mpcforum.pl '' Podaj mi na PW link, spróbuje pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheaterMan Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak... Mod podmienil link jeżeli ktoś chce pomoc PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przez SMS nie polecam. Tylko allegro, tam masz pewność że nikt cie nie wychuja Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Powiem tobie tak.. nie kupuj nigdzie Yang a przede wszystkim z stron typu yang.uk albo coś tam a i jeszcze jak Ci np napisze żebyś poddał nick...bo wiadomo że Ci konto okradnie i jeszcze Cie poda Cię do suporta że kupujesz yangi. Ale jak już chcesz kupić to tylko i wyłącznie na Allegro.pl. Pomogłem ? Daj + ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecacie mu allegro i mowicie ze tam jest 100% bezpieczenstwa, lecz nie! Polecam przeczytac: http://www.mpcforum.pl/topic/685825-tutstrony-na-ktorych-mozna-kupic-yang/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chyba jakis modek podmienil link na '' mpcforum.pl '' Podaj mi na PW link, spróbuje pomoc. Tak... Mod podmienil link jeżeli ktoś chce pomoc PW Nikt nie ma prawa podmieniać linków. Jak wchodziłem w Twój temat to było tak jak jest teraz - nic nie było edytowane. Najlepiej jakbyś teraz Ty sam edytował temat i napisał dokładnie o co Ci chodzi, bo inni nie wiedzą o jakiej stronie chcesz dyskutować. Jak coś to: http://www.mpcforum.pl/topic/685825-tutstrony-na-ktorych-mozna-kupic-yang/ Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Temat to juz mozna zamknąć. Pomogłem mu na Pw. Chodziło o tych oszustow z G-METIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 · Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu Ukryte przez Gamus, 1 Października 2012 - Brak powodu Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.