Skocz do zawartości

[Problem] Kowal uciekł z miasta

czyzyk121

Rekomendowane odpowiedzi

1. Witajcie mentorzy z MPC. Mój problem wiąże się z kowalem, który zbiegł z miasta. Zauważyłem iż w moich nowoczesnych tabelach bazy mob_proto nie ma wpisu na kowala.

Czy bylibyście tak mili i udostępnili mi zapytanie abym mógł znów spoglądać na twarz tego złodzieja?

PS: Za pomoc +

2. Potrzebuję kogoś kto się zna dobrze na zapytaniach, chciałbym coś skonsultować. Jeżeli można to gg PW bądź w poście. Chodzi o zrobienie zapytań do instruktorów mocy z księgami i fryzurami bo nie chce mi się w każdym m1 dodawać tego samego. Pozdro

Dla fanów mc:

INSERT INTO `mob_proto` VALUES ('20016', 'Kowal', 'Kowal', '0', '1', '0', '1', '', 'NOMOVE,', '0', '', '', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '2000', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');

http://www.mpcforum.pl/topic/454678-gotowiecfryzury-u-instruktorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] Kowal uciekł z miasta   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...