koko1985 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mam na 19 skila i nie wszedl na m1 a mam 28 levle czy jak pojde do staruszki to zresetuje i da mi 19 punktow czy 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mUsi Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankensztajn Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dostaniesz tyle ile masz dodane Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DДNt3 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zresetuje ci wszystkie wydane punkty z każdej umiejętności. Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko1985 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 lubie to dalem wam temat do zamkniecia dzieki za pomoc!!!gra ktos na kamermodzie bo mnie loga co chwile ////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.