Skocz do zawartości

[Pytanie] Erurismt2

ContraGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Ja grałem tak polecam ten serwer jest fajny płaci się tam raczej eq lub ulepszaczami czyli tak jak na niektórych serwerach perły lub coś innego tak tutaj pióra, zioła bryły złota serce bera i inne truciaka masz w sklepie wart on jest 450kk stalka tak samo a kase na to spokojnie zarobisz na 100 lvlu z piesków dropią sztabki złota 5 mln więc nie ma problemu z eq tyle ode mnie :)

Ja grałem tak polecam ten serwer jest fajny płaci się tam raczej eq lub ulepszaczami czyli tak jak na niektórych serwerach perły lub coś innego tak tutaj pióra, zioła bryły złota serce bera i inne truciaka masz w sklepie wart on jest 450kk stalka tak samo a kase na to spokojnie zarobisz na 100 lvlu z piesków dropią sztabki złota 5 mln więc nie ma problemu z eq tyle ode mnie :)

Db lajk już leci jeszcze jedno gra prawie mi się ściągneła i podczas pobierania błąd wirek i ch.. z pobierania Co mam zrobić wyłączyć wirka na czas pobierania czy może nowy link ?

1359301966-U737205.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Erurismt2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...