ContraGaminG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Grał ktoś na serwie Erurismt2 jeśli tak to mam kilka pytań czy polecacie ten serwer czym się płaci kasa perły sztabki ? ile jest wart truciak ? stalka ? Jak długo wbija się 80 lv i czy istnieją jakieś hacki które działają na tym servie ? Odnośnik do komentarza
szym123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja grałem tak polecam ten serwer jest fajny płaci się tam raczej eq lub ulepszaczami czyli tak jak na niektórych serwerach perły lub coś innego tak tutaj pióra, zioła bryły złota serce bera i inne truciaka masz w sklepie wart on jest 450kk stalka tak samo a kase na to spokojnie zarobisz na 100 lvlu z piesków dropią sztabki złota 5 mln więc nie ma problemu z eq tyle ode mnie Odnośnik do komentarza
ContraGaminG Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja grałem tak polecam ten serwer jest fajny płaci się tam raczej eq lub ulepszaczami czyli tak jak na niektórych serwerach perły lub coś innego tak tutaj pióra, zioła bryły złota serce bera i inne truciaka masz w sklepie wart on jest 450kk stalka tak samo a kase na to spokojnie zarobisz na 100 lvlu z piesków dropią sztabki złota 5 mln więc nie ma problemu z eq tyle ode mnie Db lajk już leci jeszcze jedno gra prawie mi się ściągneła i podczas pobierania błąd wirek i ch.. z pobierania Co mam zrobić wyłączyć wirka na czas pobierania czy może nowy link ? Odnośnik do komentarza
szym123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 od nowa pobierz bo nwm co ci się tam stało jaśniej by było jak byś filmik wrzucił Odnośnik do komentarza
~Azumi~ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kiedyś grałam w IS jest to samo co w grze. Sztabki dropią ładnie tak samo jak i inne ulepszacze. Na początku sporo czasu musisz poświecić na dropienie, przydadzą Ci się poradniki z forum. Zabezpieczenia są marne, administracji nie polecam 'olewają'. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.