< FaxeKondi Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cześć, zrobiłem ten temat dlatego ze, u mnie jak nagrywam film w frapsie zajmuje on 1 min = 1gb a u mojego kolegi 1min = 100mb prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wielkość zależy od rozdziałki i FPS'ów jakich sobie ustawiłeś... Daj na 30 fpsów i half-size np. Odnośnik do komentarza
Lesteross Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie ma problemu - konwertujesz później na mp4 i film waży 10x mniej . Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobierz sobie Freemake Video Converter, przekonwertuj do mp4. Mi plik z 3,5GB zrobił się 600mb Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
< FaxeKondi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tak ale chcialbym zeby mniej zajmowal podczas krecenia, da sie tak? Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Da się. Ustaw rozdzielczość gry (zakładam, że Majnkraft) na mniejszą. Jeżeli chcesz coś nagrywać to wielkość się tu nie powinna liczyć, a jakość. Poza tym 1 min = 1GB to bardzo mało. he? Odnośnik do komentarza
< FaxeKondi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza
zzieluuu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 albo pobierz sobie program Mirillis Acition! program nie powoduje spadku FPS i w dodatku nagrywa w HD do tego konwerter od tej samej firmy Splash Pro EX. Pozdrawiam @edit tu masz link do strony głównej: http://mirillis.pl/pl/products/action.html Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.