Dominic_4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema, dostałem dziś powiadomienie, że MMOMimic wydał bota do GW2 jednak zakupić go można tylko posiadając kartę kredytową podpięta do paypala co właściwie mam ale wiem, że wiąże się to z tym że te dziady będą mogli sobie co miesiąc pobierać kasę z mojego konta.... jakby nie mogli zrobić bez subskrypcji no to tylko zagrywka, żeby ludzi wyruchać na kasę i jeszcze do tego zero refundowania.... smutne. Także dla zainteresowanych http://www.mmomimic.com/. Jednak ja szukam czegoś ze zwykłą płatnością na miesiąc, orientuje się ktoś czy już na rynku jest coś takiego? Pewnie niedługo sam przetestuję tego mimica ale na razie jednak poczekam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Szperałem trochę w necie, bo kumpel chciał. Niestety znalazłem tylko to samo co ty. Pewnie trzeba poczekać ok. miesiąca, aby było takich botów więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDDioS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A jak myślicie, będą jakieś darmowe ? zakaz handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominic_4 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Z darmowymi jest tak że albo są wykrywalne:) albo to trojany albo scrackowane płatne tak jak to stało się z hellbudym do Diablo 3. Znalazłem coś jeszcze mianowicie http://www.mmolazy.com/gw2.php cena bardzo przystępna 6? na miecha no i mają forum dostępne od razu i wersje demo (10 min trochę mało...) ale wydaje mi się że ten bot jest jeszcze w wersji pre alfa^^ przegrzebując ich forum, ale możecie spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zavetti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mogą być triale płatnych botów, dzięki czemu będzie można pare godzin z nich korzystać. Jeżeli jakiś cheat pojawi się w sieci, na pewno wrzucimy go na mpcf. Zamykam, gdybyś chciał jeszcze się czegoś dopytać w temacie to wal pw, otworzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.