Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master Yi - AD

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt normalny na rankedy nie bierze mastera, ani na topa, ani na bota, czy na jungle, bo jest poprostu słaby, jest wieeele lepszych picków na jungle/bota/topa od niego.

Z tego co zauważyłem tutoriale na tym forum są głównie robione, by pokazać jak grać najlepiej, wg. mnie właśnie po to, by ktoś poszedł właśnie tą postacią na rankeda, a twój tut mu pomógł.

Może się myle, na 100% jest ktoś, kto bierze tuty na normale (początkowi gracze. lepsze to niż mobafire)

Co to tuta - średni. Runy wole na przebicie, bo master ma i tak i tak duży dmg, to samo Fiora.

Opublikowano

Średni TuT, ale bardzo estetyczny. Osobiście zmienił bym trochę kolejność kupowania: bersy>krwiopijec>tańcerz>nieskończoności

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ten tut jest imo słaby. Nie podobają mi sie runy ani masteriesy, które obecnie nie są dobre na Yi. Build też niezbyt fajny, z berserkami i phantomem w early nic nie ugrasz.Mało porad dla gracza.
3/10

@down, Autor ma możliwość edycji tuta...

Opublikowano

troche dziwne ...

1. Na początek kupuje sie demage a nie spd.......

2. I przydało by się coś pod hp np. lodowy młot :P

Opublikowano

Master AD? grałem TYLKO (serio xD) nim od 3 do 17 lvla :D oczywiście pod AD

Fajnie było. Ale na 20+ to serio gówno. pierwszy lepszy tank i gówno zrobisz a kazdy ma cie na hita bo medytacja gówno ci da.

AP? Ulti - alfa - quadra - alfa penta - spam GG OMG GG GG GJ OMG LUCKER RETARD NOOB OMG OMG REPORT MY TEAM !!!!111111.

ale tak jak ktoś wyzej napisał. do 10lvl'a 4phantomy infinity berki i jedziesz ;-;

1375198444-U163133.jpg

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...