PatrykCZEGO Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wiem ze to nie odpowiedni dzial ale nie ma tu takiego powinniscie dodac... A wiec mam taki problem dawno nie gralem w nostale i gdy sciaglem probuje go zainstalowac ale wyskakuja mi rozne bledy juz na poczatku co mam zrobic? ;/ Odnośnik do komentarza
AveTreasure Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pokaż screeny , może nie masz miejsca na tym dysku ? Kiedyś Wcześniej NosTale ci działało? Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Graj przez przeglądarkę. A jak nie chcesz to wklej screeny. Odnośnik do komentarza
Menober Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobierz od nowa? Szczegółowo opisałeś problem... Coś w stylu : "Moja skarpetka jest czerwona, pomóżcie" ... Rozwiń. Jakie błędy? Odnośnik do komentarza
PatrykCZEGO Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jutro wkleje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.