KaoLin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka ! Chciałem wam przedstawić mój seed który znalazłem przez przypadek . Otóż seed wygenerowałem na Minecraft Beta 1.8.1 . A to kilka ss tego seeda . http://imageshack.us/g/845/20120930153945.png/ Na prawde. Góry są epickie i jak dobrze się przyjrzycie to widać Mob Spawnera na którymś zdjęciu. Seed nosi nazwę naszego polskiego youtubera . Seed to :ReziPlayGames R,P i G z dużej litery . Zrespicie się na bagnach ale jak obrócicie się za siebie to będą góry. To chyba by było na tyle i życzę miłego grania na moim seedzie. : ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Kam Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Już sobie wyobraziłem jak robiłem na tej płaskiej przestrzeni miasto a sam się usadowiłem na tych górach, i byłem panem całego miasta. Myślę że dobrze będzie mi się na nim grało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaoLin Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przynajmniej jedna osoba zadowolona. Życzę miłej gry na tym seedzie i sam zaraz biore się za granie tam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skakun Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ahh pamiętam jak to w 1.8.1 była ta fajna zielona trawa a teraz .... taka blada aż odechciewa mi się na takich górach budować. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ DAMN THIS PROFILE IS FANCY▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Fajny seed. Na moim serwerze znalazłem lepsze góry... Ale te też super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi909 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Najlepszy generator z alphy albo bety bo ten jest spierdzielony ;/ Ale seed super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaoLin Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cieszę się że wam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nawet ciekawy ale wolałbym na 1.3.2 albo 1.2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaoLin Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nawet ciekawy ale wolałbym na 1.3.2 albo 1.2.5 Co to za problem pobrać Minecraft Version Changer? Pobrać, wypakować, zmienić wersje na Beta 1.8.1 wpisujesz seed regeneruje Ci się świat zmieniasz na 1.3.2 .. Proste . Ja właśnie tak zrobiłem i gram na 1.3.2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maalinka™ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Seed jest nawet fajny . Lecz na nim nie zagram ponieważ nie jest on aż taki "epicki" : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.