xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam jak w temacie robię gammę i zostały mi proty i nie wiem jakie konfigi zrobić żeby boxybot się tego podjął . Mam starą FE golec , 8 irków full fl3 , wiecie o co chodzi . I ile ustawić w odległości . DAJE LIKE Ostatnie życie więc proszę o szczerość :P Odnośnik do komentarza
Master85 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lepiej samemu zrób z X3 bo boxy bot chyba nie da rady padnie x razy i po gammie 1 KONFA FS 2 Konfa osłony na statku Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 sam nie zrobię bo mi tnie grę a na bocie się nie tnie . A nie lepiej 4 osłony i reszta napędów . ? albo cos koło tego ?? czekam na inne propozycje . Najlepiej kogoś kto puszczał już bota w proty Odnośnik do komentarza
Dark-Marcin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie puszczaj boxy bota w gamme, bo tylko ją stracisz... Zrób na trialu PBDO-Bota. Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dark daj link , i czy da mi rade w 1h ?? gamme na protkach ?? zeby mi nie BUM . Odnośnik do komentarza
Master85 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://pbdo-bot.com/ z X3 Hellstrom i Rakiet za kredki da Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 tak tak ... Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.