MyManiek555 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Dziś chciałem zagrać w metin2. Gdy włączam metina wyskakuje mi taki błąd: http://imageshack.us/f/546/96417551.png/ Mam WINDOWS XP 32 bit. Karta graficzna zintegrowana (mam Ati Radeon HD4850 ale dziś mi się zasilacz spalił) DirectX 9.0C Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperxnysa1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Miałem tak na baaaardzo starym laptopie, to znaczy że za słaba karta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawłoś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Dziś chciałem zagrać w metin2. Gdy włączam metina wyskakuje mi taki błąd: http://imageshack.us...6/96417551.png/ Mam WINDOWS XP 32 bit. Karta graficzna zintegrowana (mam Ati Radeon HD4850 ale dziś mi się zasilacz spalił) DirectX 9.0C Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc! Jak widać nie tylko zasilacz Ci się spalił ale chyba też poszło po płycie głównej... Spróbuj może dać jak najmniejszą rozdziałkę i paletę kolorów + brak cieni i mgły... Jednak wątpię by to coś pomogło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to przez ten zasilacz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board278-pomoce-i-rozwi%C4%85zania-problem%C3%B3w/1248515-rozwi%C4%85zanie-problemu-sorry-your-system-does-not-support-3d-graphics/ Może to Tobie pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2Frohser2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zainstaluj nowe strerowniki do karty graficznej Pozmieniaj swój config np. na rozdzielczosc 800x600 i jak nadal bedzie bład to zmien na np. 1280x1024. Mialem taki bład i pozmienialem i zainstalowalem nowe strowniki i dziala jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.