Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z klientem gry

adios94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:) mam problem z pewną grą, mianowicie - Allods Online. Ostatnio ściągnąłem podczas rejestracji sam plik setup.exe i gdy juz zacząłem grać to aby kontynuować musiałem pobrać pełną wersję ale niestety tu pojawia się problem bo podczas pobierania tej oto pełnej wersji na samym końcu gdy zostało już tylko pare kB do końca, instalacja się zatrzymuje. Spróbowałem więc pobrać downloader ze strony i tam również pojawił się problem. Gdy się pobierało to na przy końcówce pojawił się błąd, że nie można rozpakować jakiegoś pliku CAB112 czy jakoś tak i gdy biorę kontynuuj i gdy już dojdzie do końca to podczas włączania gry jest napisane że znalazło uszkodzone pliki i czy to naprawić, gdy klikam ok to nadal się zatrzymuje na końcu, proszę o pomoc gdyż chcę zagrać w tą grę;/ za pomoc będą plusy i 5*:)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm, wejdź w Menedżer Zadań, potem w zakładkę Procesy, znajdź proces odpowiedzialny za to, kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i ustaw dla niego wyższy priorytet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...