daniel741 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, mam takie pytanko. Daje spray na ścianę, po chwili podchodzi ktoś inny i daje swój spray na mój i tak mi zamazuje go i nikt nie widzi mojego sprayu tylko od niego. A jak ja chce zamazać komuś spray to mój spray jest tak jakby pod tym sprayem od jakiegoś kolesia co chce mu zamazać. Jak inni to robią, że zamazują innym spraye a ja nie mogę? Oco chodzi? Pomocy Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Żeby zdobyć przewagę nad sprejem innego gracza musisz na początku rundy dać mu go namalować 1, a dopiero potem swój. Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 robie tak i nadal od niego jest pierwszy Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Z tego, co zauważyłem animowany sprej prędzej zakryje zwykły, niż na odwrót. Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To jak zakryć od kogoś spray nie animowany? bo inni tez nie mają animowanego i zakrywają mój jak oni to robią? chce się zemścic i też im zakrywać te spraye Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak jak napisałem dać mu namalować go 1. Innej metody nie ma Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No dobra on namalował pierwszy i ja chciałem mu go zamazać to nadal od niego był pierwszy, są jakieś inne sposoby ? niech sie ktoś wypowie Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po pierwsze to działa tak.. Że ty widzisz to jakby twój sprey był pod nim ale on tak naprawdę jest nad nim.. To tylko Ty tak widzisz a reszta już dobrze. Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Widzisz swój sprej tak, jak wszyscy inni. D: Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ta... Bravo dla Ciebie... //spam Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Już wiem jak, ale trzeba czekać długo jak chce, żeby bynajmniej 10 graczy dało spray wtedy nie będą mi zamazywać temat CLOSE Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Cls Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.