Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Matise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram 1 raz i mam 2 pytanka ;] po 1 jak sobie zrobie domek na multi to inni gracze moga mi go rozwalic czy nie??? Po 2 do czego jest to okno pelne itemkow z prawej strony jak nie moge ich uzywac ???:)

Opublikowano

Więc tak.

1. Jest kilka rodzajów serwerów;

• Freebuild - Dostajesz działkę, lub jeśli jest taka możliwość budujesz się poza miastem + dostajesz tzw. Cuboida (ochrona na dany teren).
  • Survival - Jak po nazwie wywnioskowałeś jest to przetrwanie. Jak grasz na takim serwerze, nie ma opcji, abyś dostał Cuboida na domek - to oznacza, że większość gimbusiarnii z serwera Ci go na 90% zniszczy.

Wymieniłem Ci 2 najpopularniejsze typy serwerów, jeśli grasz na innym to podaj, opiszę

;)

2. Prawdopodobnie jest to modyfikacja do gry - TooManyItems. w trybie Multiplayer działa tylko wtedy, gdy masz Operatora (OP), służy ona do dawania sobie przedmiotów w grze. Jeśli jesteś w trybie SinglePlayer to powinna działać bez zarzutów, i każdy przedmiot powinieneś sobie dać klikając lewym przyciskiem myszy.

Daj like :>

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gram na IndustrialSolution.csrv.pl typ servera FreeBuild. No jak chcialem zniszczyc domek jakis zobaczyc czy da zniszczyc to sie odnawialo od razu po zniszczeniu :) ale mi normalnie ktos sie wbil do domu i mne zabil ;p a tych itemow nie moge uzywac po prawej stronie w singleplayer nie ma w ogole tego okna z itemkami ;p Dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Jak się odnawiało to znaczy, że jest Cuboid. Pewnie nie masz Cuobida, lepiej poproś Admina. Jak jesteś w SinglePlayerze to włącz ekwipunek i naciśnij klawisz O, powinno się pojawić

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...