XdeMoNT122212 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witajcie mam problem z rejestracją na minecraft net gdy chce się zarejestrować wychodzą błędy np. dwa razy mój nick itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XdeMoNT122212 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up nie chodzi mi o to , po prostu nie da się potwierdzić konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 na emailu czy co? Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XdeMoNT122212 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up jak klika się w tą wiadomość od nich dwa razy mój nick powtarza np. noluck.noluck i nie akceptuje ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To kliknij raz, albo wpisz nick bez znaków specjalnych ;_; Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam to samo Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.