LowPointer Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli czegoś brakuję prosze pisać na pw Rodzaj:Trainer Nazwa Programu:Borderlands 2 +18 trainer Download: http://www.speedysha...-18-Trainer.rar Scan: https://www.virustot...28668/analysis/ Opis:Trainer do gry Borderlands 2 - uruchamiamy go, a następnie odpalamy samą grę. W tym momencie będziemy już w stanie korzystać z skrótów klawiszowych. Dodatkowe Opcje:NUMPAD1 - nieśmiertelność NUMPAD2 - nieograniczone pieniądze NUMPAD3 - nieograniczona amunicja i granaty NUMPAD4 - brak potrzeby przeładowywania broni NUMPAD5 - nieograniczone doświadczenie NUMPAD6 - nieograniczone punkty umiejętności NUMPAD7 - nieograniczona ilość Tokenu Gnojka NUMPAD8 - super celność NUMPAD9 - brak zmęczenia po używaniu umiejętności NUMPAD0 - zabijanie jednym strzałem NUMPAD+ - dodaj pieniądze NUMPAD- - zresetuj umiejętności NUMPAD, - szybkie strzelanie CTRL + 6 - reset punktów umiejętności F1 - nieograniczona tarcza F1 - super szybkość F1 - super skok F1 - przeciwnicy nie mogą się ruszać F1 - zamrożenie punktów umiejętności HOME - wyłącz wszystkie kody Screen Programu: Odnośnik do komentarza
Sawickas Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Popraw link prosie >.< Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Popraw link prosie >.< Przed chwilą edytowałem to trochę i zepsułem.Już naprawiam Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Da się zmienić klawisz z numpada na inny? ;x Odnośnik do komentarza
Casso. Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Wszystkie funkcje działają na SKIDROW,na steamie nie działają chyba super skoki i prędkość biegania,bo kolega mi mówił ;p ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza
retaliate Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 jeszcze nie wiem czy działa ale dzięki, przyda się ! :* Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.