kacper-102 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jaki czołg premium v tieru będzie najlepszy waszym zdaniem? Wujek Google http://lmgtfy.com/?q=Wujek+google+%3A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Churchill.Ma dobry pancerz,ładuje 2 sekundy a średnie dmg to chyba 70 By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black™ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja ci polecam T-25. Szybki ,wytrzymały z dobrą armatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper-102 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja tak myślałem właśnie nat tymi 2 Wujek Google http://lmgtfy.com/?q=Wujek+google+%3A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja jestem za Churchilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Churchil poza kawałkiem przedniego pancerza jest papierowaty. Działo ma niezły ROF, i jak na taką spamerską szybkość także dmg, penetracja wstarczająca.. t25 mam i jest imho lepszy. Lepsza penetracja większy dmg i celność mniejszy ROF. W mieście i mniej bezpośrednich walkach wygrywa.... W przeciwieństwie do mułowatego churchila jest bardzo szybki (szczególnie przyspieszenie)... Gdyby jeszcze umiał skręcać.... sytuacja podobna jak w lowe, to nie ty skręcasz, to ziemia majestatycznie się pod tobą obraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Churchill - bardzo szybkie dzialko z ladnym dmg oraz dobrym pancerzem. Wyciaga po 20-50k kredytow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 up@ albo z premką albo mówisz o bardzo dobrej bitwie. Mi udało się max 38k na + (na czysto) wyciągnąć bez premki. 50k ? ułomem nie jestem i nie sądzę aby było to możliwe (rekord na t25 moim to 65k z premką brutto-powiedziałem żeby ego sobie doładować tu :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale mi chodzi o sam zarobek, nie odejmujac ammo oraz wyposazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak czy tak trudno taki wynik będzie wyciągnąć. 50k to naprawdę dobra bitwa musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja na testowym serwerze mialem 49k przy odznace I klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakMaslak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Miałem okazję mieć przez jakiś czas Churchilla i po prostu nie dawałem rady nim grać. Zanim dojedziesz nim na miejsce, Twoja drużyna wyjebie już wszystkie wrogie czołgi (o podjazdach pod górę nawet nie wspominam). Działko niby dobre ale jedynie na bliskich dystansach (jeśli cel jest daleko, nawet nie ma co marnować amunicji). Do gry tym czołgiem po prostu trzeba być cierpliwym niczym mnisi z Tybetu, inaczej grozi to samobójstwem. Mojego Churchilla sprzedałem po ok. 30 bitwach mimo dobrych wyników, bo już przy nim nie wytrzymywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korosor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a co powiesz o t25? Pomimo bardzo dużych prędkości prawie w ogóle nie skręca.... tu jest potrzebna cierpliwość, szczególnie z nową fizyką już 2 razy się do wody wpie...... postanowiłem zanurkować.... Churchilem ci to nie grozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisp Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam T-25 i jestem zadowolony, sporo wytrzymałość i niezłe działo. Trochę niski rof i cienki pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 T-25 ma najlepsza penetracje z nich wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.