Skocz do zawartości

[Q]Jaki czołg Premium v Tier

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Churchil poza kawałkiem przedniego pancerza jest papierowaty. Działo ma niezły ROF, i jak na taką spamerską szybkość także dmg, penetracja wstarczająca..

t25 mam i jest imho lepszy. Lepsza penetracja większy dmg i celność mniejszy ROF. W mieście i mniej bezpośrednich walkach wygrywa.... W przeciwieństwie do mułowatego churchila jest bardzo szybki (szczególnie przyspieszenie)... Gdyby jeszcze umiał skręcać.... sytuacja podobna jak w lowe, to nie ty skręcasz, to ziemia majestatycznie się pod tobą obraca ;)

up@

albo z premką albo mówisz o bardzo dobrej bitwie. Mi udało się max 38k na + (na czysto) wyciągnąć bez premki. 50k ? ułomem nie jestem i nie sądzę aby było to możliwe (rekord na t25 moim to 65k z premką brutto-powiedziałem żeby ego sobie doładować tu :P )

Miałem okazję mieć przez jakiś czas Churchilla i po prostu nie dawałem rady nim grać. Zanim dojedziesz nim na miejsce, Twoja drużyna wyjebie już wszystkie wrogie czołgi (o podjazdach pod górę nawet nie wspominam). Działko niby dobre ale jedynie na bliskich dystansach (jeśli cel jest daleko, nawet nie ma co marnować amunicji). Do gry tym czołgiem po prostu trzeba być cierpliwym niczym mnisi z Tybetu, inaczej grozi to samobójstwem. Mojego Churchilla sprzedałem po ok. 30 bitwach mimo dobrych wyników, bo już przy nim nie wytrzymywałem.

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q]Jaki czołg Premium v Tier   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...