michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak jak w temacie mam problem ponieważ założyłem na próbę server i chcę go teraz "skasować" i wykupić lepszy. I tu moje pytanie jak go usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 moje pytanie jak placiles co wpisales w kwocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up Pewnie kwotę ;_; @top FAQ ;_; Pytanie: Jak działają opcje zmiany oferty? Odpowiedź: W dowolnym momencie użytkowania serwera użytkownik ma możliwość przeprowadzenia zmiany oferty. Istnieją dwie opcje zmiany oferty. zmiana natychmiastowa - zmiana ta jest wykonywana od razu, z konta serwera pobierana jest różnica w cenie między ofertą wybieraną, obecną. zaplanowanie zmiany - zmiana zostaje zaplanowana, od przyszłego okresu rozliczeniowego serwer zmieni swoją cenę, parametry (odpowiednio wg. wybranej nowej oferty) i zostanie pobrana z konta serwera kwota nowej ceny serwera.Zmiana oferty nie wpływa na dane, które znajdują się już na Twoim serwerze. Mapy, pluginy i ich konfiguracje pozostają nienaruszone. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wpisuje 04.99 zł i zle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To nie jest temat od tego, napisz nowy temat i tam napisz o twoim problemie @btw Wpisz 5 i daj ok ;_; Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mam ten temat: P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 albo inaczej jak zmienic oferte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pytanie: Jak działają opcje zmiany oferty? Odpowiedź: W dowolnym momencie użytkowania serwera użytkownik ma możliwość przeprowadzenia zmiany oferty. Istnieją dwie opcje zmiany oferty. zmiana natychmiastowa - zmiana ta jest wykonywana od razu, z konta serwera pobierana jest różnica w cenie między ofertą wybieraną, obecną. zaplanowanie zmiany - zmiana zostaje zaplanowana, od przyszłego okresu rozliczeniowego serwer zmieni swoją cenę, parametry (odpowiednio wg. wybranej nowej oferty) i zostanie pobrana z konta serwera kwota nowej ceny serwera.Zmiana oferty nie wpływa na dane, które znajdują się już na Twoim serwerze. Mapy, pluginy i ich konfiguracje pozostają nienaruszone. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no ok dzieki ale jak to przeprowadzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Spróboj wejść tutaj, i zobacz czy nic Ci nie piszę (Zmień ofertę), mi to nie piszę, bo nie mam wykupionego serwera. https://craftserve.pl/offers Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No wlasnie nic a mam server wykupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Musi gdzieś pisać, bo inaczej by nie było w FAQ o zmianie oferty. Wejdź na twój panel serwerowy i popatrz czy nie piszę "Dokup ofertę" czy coś w tym stylu Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wiesz co sprawdzalem wszedzie i nie ma dlatego zalozylem ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Skoro nigdzie tego nie ma, to najwyraźniej musisz napisać do nich maila o zmiane oferty, innej opcji nie ma ;_; Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1919 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ok dzieki za odp i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNex Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Też mam taki sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraszer Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Nie odkopuj. by ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.