Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wycena konta WoT

rolniczek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam zamiar pozbyć się konta w grze. W garażu mam is3, t32, t28proto, d.max, t-25, arl v39, pzIII/IV, T-150, KV2, T-34-85, Churchill, T20. Dosyłacze, wentylacja itd na prawie każdym tanku. Dodatkowo zbadane a nie kupione amx 13 75, jagdpz IV, Grlle. Konto z mailem dobre staty eff ok. 1200, dostęp do closed bety wowp. Ile mogę za nie wziąć ?

Opublikowano

Okolo 100zl moze.

Gosciu sprzedaje takie konto za 800zl.

Heavy Tanks Tier X : IS-7(E), IS-4(E) , E-100(E) , Maus(researched - need to buy) Heavy Tanks Tier VIII: T32, AMX 50 100(researched - need to buy) Heavy Tanks Tier VII: AMX M4(1945) Medium Tanks Tier IX : T-54(E) Medium Tanks Tier VIII: M26 Pershing(researched - need to buy) Medium Tanks Tier VII: PzKpfw V Panther, Light Tanks Tier VIII: AMX 13 90 Light Tanks Tier VI: AMX 12t(E) Light Tanks Tier V: VK 2801(E) , T-50-2(E) SPGs Tier VIII: Object 261, GW Typ E(researched - need to buy) SPGs Tier V: M41 Tank Destroyers Tier IX: Jagdtiger(E) Tank Destroyers Tier VIII: ISU-152 Tank Destroyers Tier VII: T25 AT, T25/2 Tank Destroyers Tier VI: ARL V39 Premium Tank : TYPE 59(E) All top tier tanks are ELITE(E) with moduls, acount have 400 GOLD, 2,5M credits and 40K free xp and 26 garage slot.

2yzq.png

Opublikowano

100-150 zł

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

100-150zł mniej więcej Sprzedajecie konta potem macie problemy jak ktoś kupi i się skarży albo składa skargę na policję Przykład:Kto kupił konto w WoT i po kilku dniach miał zbanowane i co w takim razie zrobić...?"

TOP@

100-150ZŁ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...