Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefony

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże jeżeli jest taka wybredna to niech da z 2tys w tedy dla niej coś można wybrać.

Za taką cenę to koledzy wyżej podali dobre.

Jak chce coś dziwnego to niech se kupi Motorole flipout

Od siebie polecam firmę HTC bo sam mam Sensation 4G.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zobrazuj siostrze co i jak, powiedz jej, że jak wchodzisz do burdelu z 50zł, to weźmiesz tylko dziwki z AIDS, i niestety nie będziesz miał wpływu na jej urodę czy inne choroby weneryczne.

Jeśli siostrzyczka chce telefonu taki, jaki jej się podoba z wyglądu, to niech dorzuci 1000zł, będzie można przebierać w kształtach i specyfikacjach.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Dobrze dobrze pogadam. Dalej proponować.

Więc ile trzeba kasy żeby jej dogodzić? Żeby dało się jej dobrać porządnego ale żeby jej się podobał.

Opublikowano

Podoba się jej samsung delphi. Co o nim powiecie?

Syf.To oprogramowanie samsunga to naprawdę syf.Nic na nim nie ma,również coś o tym wiem bo miałem corby ,a to ten sam zjebany system.Jak już chce kupować jakiś telefon to lepiej coś z androidem.

Opublikowano

samsung delphi to syf wpierdzieliłem w niego już dużo kasy wymieniana płytka,taśma najczęściej problemy w tym telefonie to zjebana taśma,polecam htc mają dobre telefony z wyglądu chujowo ale aplikacji jest w pizdę mi się te telefony podobają mam sobie właśnie kupić za 600zł

Kumpel ma telefon HTC Wildfire zajebisty telefon nie wiem ile kosztuje ale telefon jest porządny nie byle gówno

634534203295449218.png
Opublikowano

Tu masz dane techniczne telefonu wszystko opisane co ten telefon zawiera i td

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/wildfire/

tak jak myślałem telefon HTC Wildfire kosztuje około 600 zł

ps telefon nie ma fajnie wyglądać,telefon nie jest do oglądania tylko do użytkowania wysyłania sms dzwonienia a nie żeby fajnie wyglądał dla mnie może być zjebany z wyglądu ważne żeby miał fajne aplikacje i dużo możliwości

telefon na pewno się spodoba jak macie 1 komputer to może używać telefonu do przeglądania informacji itd w internecie gdyż ten telefon ma wifi z tego co czytałem

chcesz się dowiedzieć coś więcej to przeczytaj dane techniczne zamieszczone w linku

634534203295449218.png
Opublikowano

No wg. mnie wygląd też nie jest najważniejszy byle by nie cegła. Mi tam potrzebny android i dobre aplikacje ale ja osobiście telefonu nie używam więc mam tylko k800i po siostrze. A ten wildfire skonsultuję z siostrą. Czyli powiadacie że on je dobry?

Edit

Chwała podoba się jej. Jak będzie dobry i kosztował ok. 600 zł to w końcu da mi spokój.

Edit

A ten S też dobry? I podajcie kompletną nazwę bo tam jakieś A333 i nie ogarniam.

Opublikowano

tak dużo kolegów koleżanek ma ten telefon i z tego co wypytywałem jak tam użytkowanie telefonu to mówią że świetny teraz są jakieś świetne pakiety w salonach jak bierzesz za 1zł ogólnie htc to dobra firma póki co nikt nie narzekał samsung to gówno nie telefon same gówna telefony kto miał już nie ma bo się spierdoliło nokia też dobra firma

634534203295449218.png
Opublikowano

Moim zdaniem Nokia N8 dobry telefonik ma wszystko.

I tak jak ktoś to wie Nokie są niezniszczalne :DD

Opublikowano

HTC Desire Z , wysuwana Qwerty procek kręci się stabilnie 1,3+ ghz

Android 4.1.1 działa bezproblemowo [ chociaż i tak wole używać 2.3.7 ;x ]

Dość ładny , aparat i kamera dobra - internet przegląda się bezproblemowo

3,7 Cala ekran i roździelka 480 x 800

Gry pójdą bez żadnego laga przy CM 7 [ lub 9-10 ]

Cena na allegro od 550+

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Rekrut
Opublikowano

wcale nie jest dobry ten wildfire ilosc pamieci ram i procesor jak na te czasy to gówno

zostajemy przy telefonie w kształcie kutasa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...