Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warga

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ostatnio u dentysty dostałem 4 znieczulenie i wiadomo nic nie czułem,otóż podczas grania przegryzłem wargę a nawet tego nie czułem.

i strasznie mi spuchła że nie mogłem zamknąć ust,opuchlizna opadła przedwczoraj lecz została rana w której jest jakaś błona/warstwa koloru żółtego i po dotknięciu niesamowicie mnie to boli.

posmarowałem to fioletem żeby odkazić,co jakiś czas strasznie mi wargi zasychają i schodzi z nich skóra,normalnie nie mogę jeść i pić normalnie tylko muszę małymi kawałkami próbować jeść żeby nie podrażniać tego,a pije przez rurkę. co polecicie,posłuchać rodziców i poczekać aż mi to zejdzie czy udać się do szpitala z tym?

random.jpg

Opublikowano

Ja bym poczekał. Długo już tak masz?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

ja bym poszedł do szpitala.

Ja np miałem ciągle zgage, kochana mama kazała mi się napić herbaty to się wkurzyłem, poszedłem do szpitala i okazało się ze to refluks :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja też sobie kiedyś przegryzłem wargę po znieczuleniu.Po około dwóch tygodniach mi zniknęło.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Lepiej teraz pójść do lekarza (przychodni), niech to obejrzy niż potem do szpitala.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

a jeszcze mam pytanie,bo strasznie mi suchną usta i sklejają mi się z ranną i strasznie ją drażnią,jest sens posmarować je Nivea albo czymś innym ?

random.jpg

Opublikowano

Najpierw idź się zapytaj lekarza. Może on ci da jakąś receptę na maść albo coś w tym stylu

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Idz do lekarza. Jeszcze jakiegoś zakażenia dostaniesz czy inne kurestwo i potem Twoja szczeka bedzie wygladala jak siedem nieszczesc...

ja bym poszedł do szpitala.

Ja np miałem ciągle zgage, kochana mama kazała mi się napić herbaty to się wkurzyłem, poszedłem do szpitala i okazało się ze to refluks :D

Też miałem refluks :) To jest najgorsze co miałem w życiu :>

Opublikowano

Idź do szpitala. Na chuj odkładać, później może już być za późno.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Po chuj do szpitala? Ujeb sobie tą wargę i po kłopocie. Spokojnie jak zaczniesz krwawić to nie bój się i nie płacz bo kilka minut albo przestanie krwawić albo się wykrwawisz na śmierć ;).

27928457529121693525.png

Nie by me ale mi się podoba

Opublikowano

Za dużo potów piłeś podczas gry i tera tak jest...

do szpitala! Bo bedziesz miał później problemy z zaspokajaniem kobiet.

Nie będzie mógł robić minety xD

27928457529121693525.png

Nie by me ale mi się podoba

Opublikowano

Ta żółta rana to najprawdopodobniej ropa , spowodowana połączeniem się krwi z ciałem obcym (który w tym przypadku było znieczulenie) i dlatego tak się dzieje .

Samo przejdzie do góra tygodnia .

Opublikowano

Jak masz chyba takie żółte coś to znaczy że ci się rana goi, bo mi też takie cos wyskoczyło jak na treningu MMA dostałem prostego w szczęke i mi się od środka warga przecieła dosyć mocno ale po tygodniu coś koło tego mi zeszło.

2yzq.png

Opublikowano

Specjaliści ....

Musi to zobaczyć lekarz, żebyś nie miał problemów potem. Może Ci wyjść za kilka lat to bez wyleczenia i możesz mieć przypal. Idź zapisz się i specjalista niech to zobaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...