Smalt Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Otóż ostatnio u dentysty dostałem 4 znieczulenie i wiadomo nic nie czułem,otóż podczas grania przegryzłem wargę a nawet tego nie czułem. i strasznie mi spuchła że nie mogłem zamknąć ust,opuchlizna opadła przedwczoraj lecz została rana w której jest jakaś błona/warstwa koloru żółtego i po dotknięciu niesamowicie mnie to boli. posmarowałem to fioletem żeby odkazić,co jakiś czas strasznie mi wargi zasychają i schodzi z nich skóra,normalnie nie mogę jeść i pić normalnie tylko muszę małymi kawałkami próbować jeść żeby nie podrażniać tego,a pije przez rurkę. co polecicie,posłuchać rodziców i poczekać aż mi to zejdzie czy udać się do szpitala z tym? Odnośnik do komentarza
999sdb Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja bym poczekał. Długo już tak masz? Smutek to skutek chęci w kontekście skutku raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej ma postać walca co jeździ nam po palcach. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wiem czy od razu szpital, ale to lekarza na pewno powinieneś pójść . Created by Odnośnik do komentarza
Kycek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja bym poszedł do szpitala. Ja np miałem ciągle zgage, kochana mama kazała mi się napić herbaty to się wkurzyłem, poszedłem do szpitala i okazało się ze to refluks Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów... Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 4 dzień,opuchlizna opada ale wiadomo,nie łatwo z taką raną wysiedzieć. Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to poczekaj jeszcze kilka dni . JAk nie przejdzie to idz do szpitala na pewno pomogą Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja też sobie kiedyś przegryzłem wargę po znieczuleniu.Po około dwóch tygodniach mi zniknęło. By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lepiej teraz pójść do lekarza (przychodni), niech to obejrzy niż potem do szpitala. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Do przychodni się przejdź. Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nic dziwnego, sam tak miałem. Ale z tą żółcią dziwne... Powinno Ci się w ciągu tygodnia zagoić wszystko. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
DobriDej Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli tyle z tym siedzisz to nie do szpitala lecz lekarz... on Cie skieruje tam gdzie trzeba... Po | Chuk | Wymieniać | Tu | Swoje | Nagrody | Skoro | Są | Tam <<<<< ???? Odnośnik do komentarza
Smalt Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a jeszcze mam pytanie,bo strasznie mi suchną usta i sklejają mi się z ranną i strasznie ją drażnią,jest sens posmarować je Nivea albo czymś innym ? Odnośnik do komentarza
Equener. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 spokojnie musisz poczekać samo się zregeneruje ^_^ Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zrób komuś minetke to ci przejdzie/@TOP Poczekaj przejdzie ci nie idz z tym narazie do szpitala. Odnośnik do komentarza
Aceman Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Najpierw idź się zapytaj lekarza. Może on ci da jakąś receptę na maść albo coś w tym stylu Użytkownik MPCforum Odnośnik do komentarza
razor9012 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Idz do lekarza. Jeszcze jakiegoś zakażenia dostaniesz czy inne kurestwo i potem Twoja szczeka bedzie wygladala jak siedem nieszczesc... ja bym poszedł do szpitala. Ja np miałem ciągle zgage, kochana mama kazała mi się napić herbaty to się wkurzyłem, poszedłem do szpitala i okazało się ze to refluks Też miałem refluks To jest najgorsze co miałem w życiu :> Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Poczekaj kilka dni jak nie przejdzie to do lekarza. Odnośnik do komentarza
Atherios Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Idź do lekarza. Lepiej teraz pójść a nie czekać aż się wda zakażenie czy inne gówno. Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Idź do szpitala. Na chuj odkładać, później może już być za późno. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Feniksban:< Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po chuj do szpitala? Ujeb sobie tą wargę i po kłopocie. Spokojnie jak zaczniesz krwawić to nie bój się i nie płacz bo kilka minut albo przestanie krwawić albo się wykrwawisz na śmierć . Nie by me ale mi się podoba Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Za dużo potów piłeś podczas gry i tera tak jest... do szpitala! Bo bedziesz miał później problemy z zaspokajaniem kobiet. Odnośnik do komentarza
Feniksban:< Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Za dużo potów piłeś podczas gry i tera tak jest... do szpitala! Bo bedziesz miał później problemy z zaspokajaniem kobiet. Nie będzie mógł robić minety Nie by me ale mi się podoba Odnośnik do komentarza
Derynn^ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ta żółta rana to najprawdopodobniej ropa , spowodowana połączeniem się krwi z ciałem obcym (który w tym przypadku było znieczulenie) i dlatego tak się dzieje . Samo przejdzie do góra tygodnia . Odnośnik do komentarza
szymo123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak masz chyba takie żółte coś to znaczy że ci się rana goi, bo mi też takie cos wyskoczyło jak na treningu MMA dostałem prostego w szczęke i mi się od środka warga przecieła dosyć mocno ale po tygodniu coś koło tego mi zeszło. Odnośnik do komentarza
xSpeaderPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Specjaliści .... Musi to zobaczyć lekarz, żebyś nie miał problemów potem. Może Ci wyjść za kilka lat to bez wyleczenia i możesz mieć przypal. Idź zapisz się i specjalista niech to zobaczy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.