Skocz do zawartości

Warga

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż ostatnio u dentysty dostałem 4 znieczulenie i wiadomo nic nie czułem,otóż podczas grania przegryzłem wargę a nawet tego nie czułem.

i strasznie mi spuchła że nie mogłem zamknąć ust,opuchlizna opadła przedwczoraj lecz została rana w której jest jakaś błona/warstwa koloru żółtego i po dotknięciu niesamowicie mnie to boli.

posmarowałem to fioletem żeby odkazić,co jakiś czas strasznie mi wargi zasychają i schodzi z nich skóra,normalnie nie mogę jeść i pić normalnie tylko muszę małymi kawałkami próbować jeść żeby nie podrażniać tego,a pije przez rurkę. co polecicie,posłuchać rodziców i poczekać aż mi to zejdzie czy udać się do szpitala z tym?

random.jpg

Idz do lekarza. Jeszcze jakiegoś zakażenia dostaniesz czy inne kurestwo i potem Twoja szczeka bedzie wygladala jak siedem nieszczesc...

ja bym poszedł do szpitala.

Ja np miałem ciągle zgage, kochana mama kazała mi się napić herbaty to się wkurzyłem, poszedłem do szpitala i okazało się ze to refluks :D

Też miałem refluks :) To jest najgorsze co miałem w życiu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Warga   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...