Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tani telefon z Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce kupic dobry telefon z androidem tak do 350zł. Jakie modele proponujecie? Zależy mi żeby telefon był dobry w grach, przeglądaniu internetu i ogólnie w multimediach.

Zastanawiałem się nad LG gt540 , SE Xperia X8 , X10mini, Samsung Galaxy Y i mini 2.

Doradźcie mi. :D

Opublikowano

GT540 nie polecam, mogą być problemy z os.

Bierz Samsung Galaxy Young (czyli Y) albo mini (choć gry tną angry birds itd.)

Sam mam Galaxy Y (800 MB procesor).

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Zalezy ile masz pieniedzy, za 350zl mozesz miec uzywanego w dobrym stanie live with walkman, ma dobre podzespoly i bije na glowe wszystkie galaxy gio, xperie x8 itp.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

X10 mini pro nie polecam... Kupiłem i.... kupie następnego.... Tym razem Sony Xperie Tipo, gdyż nie ma qwerty przez co jest grubszy, czyli powierzchnia od środka jest większa, czyli nie ma prawa, żeby coś pukało....

Samsung Galaxy Mini 2.

Z czasem zacznie ci leciutko lagować, przez co będziesz musiał się przyzwyczaić do tego...Apart taki sobie....

W twoim przypadku to powiem tak, albo wydajesz 330zł na Se k850i, który jest z serii "Kolejne, czyli lepsze!"

Jest drogi i nie traci na cenie, ale jest tak wyjebisty, normalnie nie ma opcji, żeby ci coś padło jak w tych

dotykach.... Sam miałem kilka serii Se K, m.in, k: 300i, 510i, 750i, 800i, no i bawiłem się k700i wtedy, gdy kosztowało

700zł... 40mb pamięci i 12mb gier, coś niesamowitego.

Polecam K850i.

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam jak ty i dory jest, WI-FI

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Chciałem wysłać raport na ten post...

Bierz LWW, po odblokowaniu bootloadera i wgraniu jakiegoś cusotmka śmiga, że hej ;)

Opublikowano

Podkręcenia nie zrobią Ci w salonie, podkręcanie procesora zapewnia dobry kernel który zwiększa taktowanie zegara procesora, dla LWW jest ich dość dużo. Tak, można samemu to zrobić. Chociaż na Live powinny Tobie pójść te bardziej wymagające.

Lunner, fifa spokojnie chodzi..

Opublikowano

Podkręcenia nie zrobią Ci w salonie, podkręcanie procesora zapewnia dobry kernel który zwiększa taktowanie zegara procesora, dla LWW jest ich dość dużo. Tak, można samemu to zrobić. Chociaż na Live powinny Tobie pójść te bardziej wymagające.

Lunner, fifa spokojnie chodzi..

Nie mówię o grach takich jak Fifa, ale N.O.V.A 3, Modern Combat 3, ShadowGun (tu akurat nie jest tak źle).

Podkręcają w komisie, ale licz na wydatek ok 100zł ;).

Opublikowano

Ja mam SE Xperia x8, i działa bardzo fajnie :) Jedynym mankamentem jest bateria, po roku używania jakieś 5 godzin mi trzyma.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Ja mam SE Xperia x8, i działa bardzo fajnie :) Jedynym mankamentem jest bateria, po roku używania jakieś 5 godzin mi trzyma.

A ty masz podkręconą to xperie x8 ?

A ty masz podkręconą tą Xperie X8 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...