seba11drogba Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam! Chce kupic dobry telefon z androidem tak do 350zł. Jakie modele proponujecie? Zależy mi żeby telefon był dobry w grach, przeglądaniu internetu i ogólnie w multimediach. Zastanawiałem się nad LG gt540 , SE Xperia X8 , X10mini, Samsung Galaxy Y i mini 2. Doradźcie mi. Odnośnik do komentarza
TheKamil245 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 GT540 nie polecam, mogą być problemy z os. Bierz Samsung Galaxy Young (czyli Y) albo mini (choć gry tną angry birds itd.) Sam mam Galaxy Y (800 MB procesor). Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A aparat w Galaxy Y dobry jest? A Galaxy Y lepszy czy Galaxy Gio ? Odnośnik do komentarza
Thunder Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 800 MB procesor gz @up gio Odnośnik do komentarza
groky02 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zalezy ile masz pieniedzy, za 350zl mozesz miec uzywanego w dobrym stanie live with walkman, ma dobre podzespoly i bije na glowe wszystkie galaxy gio, xperie x8 itp. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Aha dzięki. A galaxy gio lepszy czy galaxy y ? Bo nie moge znaleźc tego live with walkman w takiej cenie. Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz tyle aukcji na allegro... Dostaniesz na pewno Odnośnik do komentarza
Kassser Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 X10 mini pro nie polecam... Kupiłem i.... kupie następnego.... Tym razem Sony Xperie Tipo, gdyż nie ma qwerty przez co jest grubszy, czyli powierzchnia od środka jest większa, czyli nie ma prawa, żeby coś pukało.... Samsung Galaxy Mini 2. Z czasem zacznie ci leciutko lagować, przez co będziesz musiał się przyzwyczaić do tego...Apart taki sobie.... W twoim przypadku to powiem tak, albo wydajesz 330zł na Se k850i, który jest z serii "Kolejne, czyli lepsze!" Jest drogi i nie traci na cenie, ale jest tak wyjebisty, normalnie nie ma opcji, żeby ci coś padło jak w tych dotykach.... Sam miałem kilka serii Se K, m.in, k: 300i, 510i, 750i, 800i, no i bawiłem się k700i wtedy, gdy kosztowało 700zł... 40mb pamięci i 12mb gier, coś niesamowitego. Polecam K850i. Odnośnik do komentarza
orenzadol Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 GT540 nie polecam, mogą być problemy z os. Bierz Samsung Galaxy Young (czyli Y) albo mini (choć gry tną angry birds itd.) Sam mam Galaxy Y (800 MB procesor). Mam dokładnie taki sam jak ty i dory jest, WI-FI Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A co myślicie o Samsungu Galaxy Gio ? Odnośnik do komentarza
Lunner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 GT540 nie polecam, mogą być problemy z os. Bierz Samsung Galaxy Young (czyli Y) albo mini (choć gry tną angry birds itd.) Sam mam Galaxy Y (800 MB procesor). Chciałem wysłać raport na ten post... Bierz LWW, po odblokowaniu bootloadera i wgraniu jakiegoś cusotmka śmiga, że hej Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://allegro.pl/okazja-sony-ericsson-live-with-walkman-wt19i-i2673575970.html a co myślicie o tym ? Odnośnik do komentarza
Lunner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeśli nie masz zamiaru wgrywać Custom Kerneli to bierz śmiało, jednak jeśli zamierzasz kręćić procka i wgrywać Custom Romy to żadnego smartphona z orange ! http://allegro.pl/jak-nowy-sony-wt19i-i2672108129.html http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-wt19i-i2676081111.html Odnośnik do komentarza
Podniecony Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 on zastanawia sie nad kupnem x10 mini pro... Zapewne nie wie co to rom. Gio Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A mam jeszcze jedno pytanie co myślicie o Galaxy Ace? Dobry jest? Odnośnik do komentarza
Podniecony Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tak jest dobry, lepszy od Gio, aczkolwiek gorszy od Live. Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A na którym z wymienionych lub niewymienionym będą działac najlepiej takie lepsze gry na androida? Odnośnik do komentarza
Lunner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jeśli chodzi Ci o wymagające gry to z góry Ci mówię, że bez podkręcania nic nie zdziałasz na żadnym z nich. Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A to podkręcanie to zrobią w każdym salonie z telefonami czy jak? Czy można to samemu jakoś zrobic? Odnośnik do komentarza
Podniecony Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Podkręcenia nie zrobią Ci w salonie, podkręcanie procesora zapewnia dobry kernel który zwiększa taktowanie zegara procesora, dla LWW jest ich dość dużo. Tak, można samemu to zrobić. Chociaż na Live powinny Tobie pójść te bardziej wymagające. Lunner, fifa spokojnie chodzi.. Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A ten kernel to co to jest? Bo tak bardzo na telefonach to ja sie nie znam. Odnośnik do komentarza
Podniecony Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Hm... jakby to powiedzieć, jądro m.in odpowiedzialne za taktowanie zegara procesora. Odnośnik do komentarza
Lunner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Podkręcenia nie zrobią Ci w salonie, podkręcanie procesora zapewnia dobry kernel który zwiększa taktowanie zegara procesora, dla LWW jest ich dość dużo. Tak, można samemu to zrobić. Chociaż na Live powinny Tobie pójść te bardziej wymagające. Lunner, fifa spokojnie chodzi.. Nie mówię o grach takich jak Fifa, ale N.O.V.A 3, Modern Combat 3, ShadowGun (tu akurat nie jest tak źle). Podkręcają w komisie, ale licz na wydatek ok 100zł . Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja mam SE Xperia x8, i działa bardzo fajnie Jedynym mankamentem jest bateria, po roku używania jakieś 5 godzin mi trzyma. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
seba11drogba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja mam SE Xperia x8, i działa bardzo fajnie Jedynym mankamentem jest bateria, po roku używania jakieś 5 godzin mi trzyma. A ty masz podkręconą to xperie x8 ? A ty masz podkręconą tą Xperie X8 ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.