Skocz do zawartości

[Pytanie] Tani telefon z Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

X10 mini pro nie polecam... Kupiłem i.... kupie następnego.... Tym razem Sony Xperie Tipo, gdyż nie ma qwerty przez co jest grubszy, czyli powierzchnia od środka jest większa, czyli nie ma prawa, żeby coś pukało....

Samsung Galaxy Mini 2.

Z czasem zacznie ci leciutko lagować, przez co będziesz musiał się przyzwyczaić do tego...Apart taki sobie....

W twoim przypadku to powiem tak, albo wydajesz 330zł na Se k850i, który jest z serii "Kolejne, czyli lepsze!"

Jest drogi i nie traci na cenie, ale jest tak wyjebisty, normalnie nie ma opcji, żeby ci coś padło jak w tych

dotykach.... Sam miałem kilka serii Se K, m.in, k: 300i, 510i, 750i, 800i, no i bawiłem się k700i wtedy, gdy kosztowało

700zł... 40mb pamięci i 12mb gier, coś niesamowitego.

Polecam K850i.

Podkręcenia nie zrobią Ci w salonie, podkręcanie procesora zapewnia dobry kernel który zwiększa taktowanie zegara procesora, dla LWW jest ich dość dużo. Tak, można samemu to zrobić. Chociaż na Live powinny Tobie pójść te bardziej wymagające.

Lunner, fifa spokojnie chodzi..

Nie mówię o grach takich jak Fifa, ale N.O.V.A 3, Modern Combat 3, ShadowGun (tu akurat nie jest tak źle).

Podkręcają w komisie, ale licz na wydatek ok 100zł ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Tani telefon z Androidem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...