Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który czołg ?

buziakxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zaczełem swoją przygode z World of Tanks i stoczyłem jak dotąd 15 bitew nie wiem który czołg jest najlepszy grałem kilkoma coś tam ulepszałem itp. Moglibyscie wytłumaczyć którym najlepiej grać. Jak by co preferuje czołgi lekkie.

Opublikowano

Hmmm jak preferujesz czołgi lekkie/średnie bo na wyższym tier nie ma już lekkich a są średnie to moim zdaniem powinnieneś na początku zagrać każdą nacja i zobaczyć którą ci się dobrze gra no ale jak już się pytasz to zagraj sobie ruskami, są dosyć silne na wyższym tierze, ale słabe na niższym. Więc ja ci polecam ruskich.

2yzq.png

Opublikowano

Klikasz prawym na ikonkę czołgu na dole i wybierasz sprzedaj ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Powiem tobie tak.. :D Że jaki grałem all czołgami do 5/6 tiera i moim błędem było to że nie poszedłem od razu w Ruskie.. Idź tylko w ZSRR ponieważ to najłatwiejsze drzewko i najlepsze dla początkującego. Dobry DMG, pancerz..

Opublikowano

Idź w Ruskie od razu bo pójdziesz np w Niemce 4 tier francja 5 i to taka gra... Tak więc krótko i na temat : Ruskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...