buziakxmetin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wczoraj zaczełem swoją przygode z World of Tanks i stoczyłem jak dotąd 15 bitew nie wiem który czołg jest najlepszy grałem kilkoma coś tam ulepszałem itp. Moglibyscie wytłumaczyć którym najlepiej grać. Jak by co preferuje czołgi lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmmm jak preferujesz czołgi lekkie/średnie bo na wyższym tier nie ma już lekkich a są średnie to moim zdaniem powinnieneś na początku zagrać każdą nacja i zobaczyć którą ci się dobrze gra no ale jak już się pytasz to zagraj sobie ruskami, są dosyć silne na wyższym tierze, ale słabe na niższym. Więc ja ci polecam ruskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Masz 4 czolgi na start, pograj wszystkimi, odblokuj wszystkie moduly i zobacz ktorym Ci najlepiej idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziakxmetin Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A pytanko można sprzedać któryś czołg bo teraz gram ciągle T1 tym czołgiem chce kupić juz inny czolg tego typu ale nie mam miejsca w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Klikasz prawym na ikonkę czołgu na dole i wybierasz sprzedaj ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 T1 bardzo fajny czolg po zalozeniu najlepszych modulow szczegolnie te dzialko z magazynkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Powiem tobie tak.. Że jaki grałem all czołgami do 5/6 tiera i moim błędem było to że nie poszedłem od razu w Ruskie.. Idź tylko w ZSRR ponieważ to najłatwiejsze drzewko i najlepsze dla początkującego. Dobry DMG, pancerz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak, ZSRR na start sa najlepsze kiedy uczymy sie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Idź w Ruskie od razu bo pójdziesz np w Niemce 4 tier francja 5 i to taka gra... Tak więc krótko i na temat : Ruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Innymi nacjami nie idzie tak latwo jak ZSRR, moze brytyjskie czolgi beda jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.