Damonowski Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka mam problem z fpsami . Na serwerze multi mam normalne 40 fpsow a gdy gram na singlu 40 ... Macie jakis pomysl jak to naprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewkaPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie rozumiem grasz na multi masz 40 i na singlu też 40 to w czym problem ?? Ale wnioskuje iż masz mniej. Polecam zainstalować mod optifine,przeczyścić pc ccleanerem orac używać gboosta. Przypisać ram do minecrafta oraz zmniejszyć ustawienia graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaoLin Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam to samo. Na multi płynna gra 40 - 50 fpsów a na singlu mam lagi jak... aż grać się nie da. ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Przeczyść komputer CCleanerem, ściągnij najnowsze sterowniki graficzne, zainstaluj Gboosta, aktualizuj jave, przydziel więcej ramu dla minecraft'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeżuszek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Na multi jest więcej fps'ów dla tego, że renderowanie świata itp. idzie na komputer na którym jest postawiony server, a nie na Twój komputer. Na singlu jest wręcz odwrotnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.