dawidek951 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. mam problem z minecraft gry go wlaczam wyskakuje takie cos Error: Cloud not create the Java Virtual Machine. Error: A fatale exception has occurred. Program will exit. Prosze o pomoc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 mój kolega miałtaki sam problem i przeinstalował windowsa nie mógł tego naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertwalczak8 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Też coś takiego miałem. Po prostu włączaj cały czas. U mnie za ok. 3 razem się normalnie włączało. Piszę poprawnie po polsku Bywalec MPC | ProUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzniak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zainstaluj najnowszą jave (java7) Przeinstaluj cały folder .minecraft //nieregulaminowa sygnatura - gif //BR3ND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiiLii Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 odpal przez inny launcher polecam ci TechnicLauncher tylko zakładasz konto na minecraft.net nie musi być premium i grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.