Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Serwera

ByBialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem się dowiedzieć jaki hosting będzie wmiare najlepszy na 10-20 slotowy serwer z około 13-20 pluginami tak żeby nie lagowało i była tam płatność sms. :)

Mam nadzieje że mi doradzicie w tej sprawie.

Opublikowano

Craftserve to najlepszy hosting lecz drogi. Jak najbardziej go polecam, bez lagów napewno, profesjonalna obsługa i kilka świetnych opcji z ich strony.

Opublikowano

Dokładnie. Polecam płatność DotPay. Zero prowizji, a serwer uaktywnią po 5 minutach.

A co do hostingu.

Polecam FiberHost.pl lub MineServ.eu chociaż na MineServ sporo awarii.

CraftServe w miarę dobre ale za drogie jak na to co proponują. ;)

5465845486.png

Opublikowano

A są jeszcze jakieś z płatnością sms? na mineserv musiał bym zapłacić gdzieś 110 zł sms-em xD (tak wiem że jest vat, ale chce żeby serwer sam się mógł opłacać z vipów itp)

Opublikowano

Najbardziej polecam craftserve.pl, mam tam dirta, stone i będę kupował iron i jestem bardzo zadowolony. Na stone (20 slotow) mam 28 pluginow i 0 zero lagów. Płace przelewem bo płacić za stone sms to jest jakieś 130 zł. Nigdzie raczej nie znajdziesz tańszego i lepszego hostingu (chodzi mi o płatności sms).

Trudno będzie ci utrzymać całkowicie serwer z tylko z vipow, chyba, że zrobisz vipa po 20 zł.

Ale sam bym nie kupił vip'a za 20 zł.

Opublikowano

Polecam ci Csrv.pl, bo testowałem i jestem zadowolony, aczkolwiek ostatnio słyszę dobre opinie o fiberhost.pl. Spróbuj uderzyć w tą stronę.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Craftserve.pl mają teraz genialną ofertę, która przebija inne hostingi. Support jest bardzo dobry, ale MineServ.eu też szybko odpowiadają.

Moga też napisać dla ciebie własny plugin, ale jest to płatne i drogie.

Ostatnio MinServ.eu, mnie zawiedli.. Na ich maszynie, o niebo lepszej od mojej, pluginy opóźniały serwer, a na moim komupterze było 20 TPS, przy 10 graczach.

Opublikowano

Polecam Jee.pl :) napisz na gg 8165785 to sprobuje zalatwic nizsze ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...