ByBialy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka chciałem się dowiedzieć jaki hosting będzie wmiare najlepszy na 10-20 slotowy serwer z około 13-20 pluginami tak żeby nie lagowało i była tam płatność sms. Mam nadzieje że mi doradzicie w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Craftserve to najlepszy hosting lecz drogi. Jak najbardziej go polecam, bez lagów napewno, profesjonalna obsługa i kilka świetnych opcji z ich strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JodaMinecraft Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 CraftSerwer, MineServ i yCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByBialy Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A jeszcze jakieś oprócz tych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczakSwaj5 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://fiberhost.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByBialy Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jest tam możliwość płatności sms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON1999 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://ownserwer.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorecki94 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tylko craftserve.pl. A co do płatności sms licz się z duuuuużym VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dokładnie. Polecam płatność DotPay. Zero prowizji, a serwer uaktywnią po 5 minutach. A co do hostingu. Polecam FiberHost.pl lub MineServ.eu chociaż na MineServ sporo awarii. CraftServe w miarę dobre ale za drogie jak na to co proponują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByBialy Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A są jeszcze jakieś z płatnością sms? na mineserv musiał bym zapłacić gdzieś 110 zł sms-em (tak wiem że jest vat, ale chce żeby serwer sam się mógł opłacać z vipów itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scentic Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Najbardziej polecam craftserve.pl, mam tam dirta, stone i będę kupował iron i jestem bardzo zadowolony. Na stone (20 slotow) mam 28 pluginow i 0 zero lagów. Płace przelewem bo płacić za stone sms to jest jakieś 130 zł. Nigdzie raczej nie znajdziesz tańszego i lepszego hostingu (chodzi mi o płatności sms). Trudno będzie ci utrzymać całkowicie serwer z tylko z vipow, chyba, że zrobisz vipa po 20 zł. Ale sam bym nie kupił vip'a za 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreabSOFT Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Na fiberhost.pl również zapłacisz via SMS, normalne jest to że płatności SMS zupełnie się nie opłacają, bo niestety ale stawki są fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam ci Csrv.pl, bo testowałem i jestem zadowolony, aczkolwiek ostatnio słyszę dobre opinie o fiberhost.pl. Spróbuj uderzyć w tą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maalinka™ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Osobiście najbardziej polecam Craftserve.pl ale ewentualnie mogę polecić Ci też ownserve.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Craftserve.pl mają teraz genialną ofertę, która przebija inne hostingi. Support jest bardzo dobry, ale MineServ.eu też szybko odpowiadają. Moga też napisać dla ciebie własny plugin, ale jest to płatne i drogie. Ostatnio MinServ.eu, mnie zawiedli.. Na ich maszynie, o niebo lepszej od mojej, pluginy opóźniały serwer, a na moim komupterze było 20 TPS, przy 10 graczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oteq Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam Jee.pl napisz na gg 8165785 to sprobuje zalatwic nizsze ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxer Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Mineserv zdecydowanie, tanio, teraz jeszcze promocje na ich fb Twoja reklama tutaj - Pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemon12 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tylko craftserve.pl. A co do płatności sms licz się z duuuuużym VAT VAT jest stały debilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa95 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 fiberhost.pl Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.