GanerPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema gram na metin2 SG i w kilka dni dorobiłem się 100kk mam teraz 35 lvl i czekam na boja (dopiero 7 lvl konia) jak już będzie boj to chciałem sobie trochę metków pobić w m2 i nie wiem co kupić mam do wyboru Riba +9 sred 32 z kd potwora +4 i spalony za 50kk albo poczekać i wydać całe 100kk na ribka (ok 35-40 sred kd potwora i kryta +4) i tu pojawia się pytanie ? czy lepiej kupić tego za 50kk i mieć 50kk na czytanie aury czy wydać całą kasę na trochę lepszego riba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wydaj całą kasę na lepszego ribka, wystarczy Ci do 75lv, a aury będziesz sobie dropić w m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GanerPL Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja nie mam zamiaru latać bodym z ribem chcę go kupić tylko na metki i po wbiciu aury na G/P kupuję podobnego fmsa i expe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongoły_Back Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sam odpowiedziales sobie na pytanie. Kup riba, zarabiaj i przy okazji wbijaj aure. Pozniej na G/P sprzedaj, kup co innego i expij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocker Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli chcesz tego ribka tylko i wyłącznie na metki, potem zamienić to bierz tego za 50kk, na metki się nada bardzo dobrze, za 50kk kupuj już aury i berki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 kup tego za 50kk Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja nie mam zamiaru latać bodym z ribem chcę go kupić tylko na metki i po wbiciu aury na G/P kupuję podobnego fmsa i expe Kup tego za 50 kk, resztę wydaj na aure potem możesz sobie kupić fmsa jak będziesz miał kasę. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wez tego za 50kk , dobry bedzie na metki a reszte wydaj na aure i berki i potem kupisz sobie lepszego fms czy cos ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Myśl na przyszłośc . Kupisz za 100 będziesz miał do 75 lvl, a przy okazji dorobisz się grubego kwitu . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 bierz tego za 50kk, a skoro bedziesz bil metki to aury, berki beda ci lootac wiec za reszte kasy mozesz troche zwojow kupic i podciagnac skile. Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak: WALNIJ + TO NIE BOLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.