Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej kupić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

gram na metin2 SG i w kilka dni dorobiłem się 100kk

mam teraz 35 lvl i czekam na boja (dopiero 7 lvl konia)

jak już będzie boj to chciałem sobie trochę metków pobić w m2 i nie wiem co kupić :(

mam do wyboru Riba +9 sred 32 z kd potwora +4 i spalony za 50kk albo poczekać i wydać całe 100kk na ribka (ok 35-40 sred kd potwora i kryta +4)

i tu pojawia się pytanie ?

czy lepiej kupić tego za 50kk i mieć 50kk na czytanie aury czy wydać całą kasę na trochę lepszego riba ?:(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz tego ribka tylko i wyłącznie na metki, potem zamienić to bierz tego za 50kk, na metki się nada bardzo dobrze, za 50kk kupuj już aury i berki.

skpUo.png

Opublikowano

ja nie mam zamiaru latać bodym z ribem

chcę go kupić tylko na metki i po wbiciu aury na G/P kupuję podobnego fmsa i expe

Kup tego za 50 kk, resztę wydaj na aure

potem możesz sobie kupić fmsa jak będziesz miał kasę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

bierz tego za 50kk, a skoro bedziesz bil metki to aury, berki beda ci lootac wiec za reszte kasy mozesz troche zwojow kupic i podciagnac skile.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...