Skocz do zawartości

[Problem] Metin2 PL z hack shield

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Po dłuższej przerwie chcę wrócić na PL , połowić rybki , zrobić jakieś eq w dt,podropić i pobawić się w hazard, leżę w szpitalu i nie chodzę do szkoły , mam jeszcze tydzień obserwacji i strasznie mi się nudzi .; x

A wiec, od początku mojej historii z metinem , po kazdej nowej aktualizacji musze sobie sam recznie wgrywac pliki udostepniane przez jakis graczy , poniewaz patcher sciaga te pliki i potem wyskakują jakiejś błędy , długo nie grałem patcher sie spatchował i włącza się hackshield ładuję się do jakiś 10 % (przypuszczenie) potem sie nie ładuje, po czasie dochodzi do połowy i wyskakuje "hack shield error" więc moja prośba jest taka , żeby ktoś kto gra na PL i kto ma spatchowanego metina, zeby wgrał na jakiś hosting folder hacksield i podał link w temacie czy Pw. Płace w plusach ,

Pozdrawiam , Emte..

PS;JEśli istenieje rozwiązanie problemu mozna pisac, albo od razu wysylac tylko hshield.

(Dodam, że reinstal windowsa i metina nie pomagają :) a mam dość słabe łączę internetowe, i 20 mb ściąga mi się w około godzine, więc żaden film wypada z gry ; / Najlepiej gdyby ktos sprobowal podeslac mi link do hacksielda ja bym sciagnal i powiedzial czy dziala, ale najpierw zaplace za link jakąś nagrode plus :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Metin2 PL z hack shield   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...