Riidic Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Wziąłem dzisiaj od kolegi CF. Zainstalowałem, potem coś tam się jeszcze updatowało. Potem kolejne updaty i w pewnym momencie wyskakuje błąd. Failed to download Patch file. Nie moge zrobić screena bo troszke ta moja klawiatura szfankuje. Więc proszę o pomoc i z góry dzięki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zresetuj połączenie z netem, wyłącz zapory i antywira, jak to nie pomoże to ściągnij instalkę, a nie bierz od kolegi. Odnośnik do komentarza
Riidic Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Problem rozwiązany. Wszystkie anty były powyłaczane, nie wiem czego to mogła być wina ale po każdym błędzie zaczynałem znowu update. Ściągało sie troche, failed, znowu to samo, aż wkońcu wszystko doszło do końca. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.