Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Unpacker do Inorist

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pobiorę tego..

Wirus, wirus, wirus...

Poprzednie nie miały, od Ciebie nie pobiorę tego na pewno!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Up nie chcesz nie pobieraj nikt Ci nie każe w folderze jest 1 plik ważący 24,8kb. Poza tym masz Scana więc nie wiem o chuj Ci chodzi.

Co do Ciebie nismo : Owszem są tutki z Unpackerami,ale ten tworzy plik .xml ułatwia to sprawę bo nie trzeba robić wpisów,można podpatrzeć [source]

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Dlatego właśnie nic nie wstawiam na te forum i skończyłem z pisaniem postów ,pomocą użytkownikom. 4 konta po 1600+ postów zbanowane do tego w 1 z postów moich, na 1 z kont na których szukałem biżuterii z Kalimdoru RMCF wstawił fotkę kutasa.

Co do was nie opłaca się wstawiać czego kolwiek bo są zaraz głupie komentarze typu "To ma wirusa nie pobiorę". Intelekty pierdolone każdy Client nawet ma wirusy dzięki im właśnie Client działa. Tak jak 1 z użytkowników w tym poście napisał nawet metin2client.bin ma wirusy.. Nie szkodliwe dla system.

Nie opłaca się czego kolwiek wstawiać.

Flourine na gg Ci wyśle tego Unpackera.

Poza tym ściągnijcie sobie Dr Web i przeskanujcie komputer a przekonacie się że nawet głupie instalki z końcówką ".exe" mają wirusa.

2252770056.png

Opublikowano

Intelekty pierdolone każdy Client nawet ma wirusy dzięki im właśnie Client działa.

Yyy client działa dzięki wirusom? :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Nie nie działa dzięki wirusom tylko ma wirusy nieszkodliwe dla systemu.

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...