TEKEN5 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie to nie Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja jebie, ktoś dał tutoriala do unpackerów, kolejna akcja ala Złote Perły. Odnośnik do komentarza
JonyNawa1ony Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie pobiorę tego.. Wirus, wirus, wirus... Poprzednie nie miały, od Ciebie nie pobiorę tego na pewno! KONIEC ----------------------------------------- 2013-08-15 Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Up nie chcesz nie pobieraj nikt Ci nie każe w folderze jest 1 plik ważący 24,8kb. Poza tym masz Scana więc nie wiem o chuj Ci chodzi. Co do Ciebie nismo : Owszem są tutki z Unpackerami,ale ten tworzy plik .xml ułatwia to sprawę bo nie trzeba robić wpisów,można podpatrzeć [source] Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
zaqwsx1121 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Daj se spokoj, Virus. Detection ratio: 13 / 43 Odnośnik do komentarza
OstatniRaz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up To metin2client.bin z PLa to też virus bo ma jeszcze więcej wykryć Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Hmm teken daj tego unpackera a nie usuneles link :unsure: Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dlatego właśnie nic nie wstawiam na te forum i skończyłem z pisaniem postów ,pomocą użytkownikom. 4 konta po 1600+ postów zbanowane do tego w 1 z postów moich, na 1 z kont na których szukałem biżuterii z Kalimdoru RMCF wstawił fotkę kutasa. Co do was nie opłaca się wstawiać czego kolwiek bo są zaraz głupie komentarze typu "To ma wirusa nie pobiorę". Intelekty pierdolone każdy Client nawet ma wirusy dzięki im właśnie Client działa. Tak jak 1 z użytkowników w tym poście napisał nawet metin2client.bin ma wirusy.. Nie szkodliwe dla system. Nie opłaca się czego kolwiek wstawiać. Flourine na gg Ci wyśle tego Unpackera. Poza tym ściągnijcie sobie Dr Web i przeskanujcie komputer a przekonacie się że nawet głupie instalki z końcówką ".exe" mają wirusa. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Intelekty pierdolone każdy Client nawet ma wirusy dzięki im właśnie Client działa. Yyy client działa dzięki wirusom? Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie nie działa dzięki wirusom tylko ma wirusy nieszkodliwe dla systemu. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.