Skocz do zawartości

[DL]Unpacker do Inorist

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Up nie chcesz nie pobieraj nikt Ci nie każe w folderze jest 1 plik ważący 24,8kb. Poza tym masz Scana więc nie wiem o chuj Ci chodzi.

Co do Ciebie nismo : Owszem są tutki z Unpackerami,ale ten tworzy plik .xml ułatwia to sprawę bo nie trzeba robić wpisów,można podpatrzeć [source]

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Dlatego właśnie nic nie wstawiam na te forum i skończyłem z pisaniem postów ,pomocą użytkownikom. 4 konta po 1600+ postów zbanowane do tego w 1 z postów moich, na 1 z kont na których szukałem biżuterii z Kalimdoru RMCF wstawił fotkę kutasa.

Co do was nie opłaca się wstawiać czego kolwiek bo są zaraz głupie komentarze typu "To ma wirusa nie pobiorę". Intelekty pierdolone każdy Client nawet ma wirusy dzięki im właśnie Client działa. Tak jak 1 z użytkowników w tym poście napisał nawet metin2client.bin ma wirusy.. Nie szkodliwe dla system.

Nie opłaca się czego kolwiek wstawiać.

Flourine na gg Ci wyśle tego Unpackera.

Poza tym ściągnijcie sobie Dr Web i przeskanujcie komputer a przekonacie się że nawet głupie instalki z końcówką ".exe" mają wirusa.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [DL]Unpacker do Inorist   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...