swist2 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Chcemy z kolega pograc przez tunggle, wbijamy do tego samego kanualiu i na B2 widzimy te same, mozemy do nich dolaczyc, ale jak ja zakladam, to on mojej nie widzi i vice versa. Moze ktos pomoc ;x? "Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie." Putin is putting puding Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sprawdź w tunngle, taką opcją czy masz odblokowane porty. Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ustawcie w bordku połączenie na lan i będzie... Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
swist2 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W tunnglu jestesmy na jednym kanale, a siebie nie widzimy i nie widzimy co piszemy. Co jest nie tak? Sprawdź w tunngle, taką opcją czy masz odblokowane porty. Tak mam odblokowane "Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie." Putin is putting puding Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.