FaP Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cześć. Włączam se Tf2 i wchodzę na serwa i gdy mam "Pobieranie Informacji o Serwerze" To Musze dluuugo czekać aż wejdę na serwa. Koledzy Wchodzą czekają 1-2 minuty i są na serwie. A mi To Laguje gdy wchodzę na serwa. Proszę o Pomoc.Pozdro Odnośnik do komentarza
Minebotq Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 może słaby net? Możesz spróbować zdefragmentować pliki gry biblioteka>prawy na tf2> właściwości> defragmentuj pliki Odnośnik do komentarza
Xewka Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli wtedy tylko Ci to laguje to nic specjalnego, ja sam muszę czekać 2 minuty aż wejdę PIERWSZY RAZ (od włączenia komputera) na serwer, później za drugim wchodzi po kilku sekundach. Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ile musisz czekać? Odnośnik do komentarza
FeHnE Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zrób tak.. Oczyść sobie dysk C, zmniejsz detale gry na najniższe i zobacz czy coś się zmieni, jak tak czyli że wina kompa jak nie czyli że wina neta.. PS.Możesz też wyczyścić kompa tzn. chodzi mi głównie o wiatraczki bo w nich jest sporo kurzu co idzie za tym trudno się im obracać co może być przyczyną długiego wczytywania plików serwera. Pomogłem ? Daj + Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.