wiesiekex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Gram sobie gram i nagle kick. Próbuję się zalogować, a tam wyskakuje ban, a powód to: "You are suspended for match griefing for 72h" Jaki jest powód tego bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 pewnie wychodziłeś z meczy nagminnie i w końcu dostałeś bana ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VNM1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 na tyle samo dostałem za wyjście z gry po odbanowaniu znowu to zrobilem i ban na tydzien ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlie120 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 I dobrze robią że banują... Mnie już zaczyna wkurzać to dzisiaj miałem mecz 3vs5 :>Ale jednak wygraliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyps Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pewnie za wyjście/afk sam dzisiaj dostałem bana za afk. : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Euclys Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wychodziłeś z meczu przypadkiem ? :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabian11 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 "match greifing" może to być wychodzenie z gry, albo poprostu trollowanie w grze. Sygna by me. "There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.