stokarz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hej jak sądzicie na jakim serwerze jest największy poziom gry i kultura ? By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iszklarz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Najwiekszy poziom na wescie i north america, kultura to nie wiem - porównywalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi się zdaje ,że na NA ,ale pewien nie jestem ;> ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4MH41D Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 West i West Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziwaki Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 East i East Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer07 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 kultura jest ciezko okreslic, bo jak nie znasz jezyka gracza to nie wiesz czy Cie wyzywa czy nie A poziom gry, tez roznie na wescie trafisz na dobrych graczy i slabych i na innych tak samo. Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaz7321 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Oczywiście że NA , grałem tam sporo ale sie przeniosłem ze względu na ping ~200 . Na West jest sporo trolli i oczywiście tzw. polaczków którzy dadzą leave z gry z przeciwnym first bloodzie i jeszcze napisza coś w stylu "kurwo jebana usun lola".... Największa kultura osobista to Korea , dla nich to sport narodowy i tam nie ma żadnego trolla i low skillów :F Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych! Moje Tuty: LoL Renekton http://www.mpcforum....stynny-rzeznik/ LoL Riven http://www.mpcforum....iven-wygnaniec/ LoL Sprzedaż postaci http://www.mpcforum....edanie-postaci/ Smite Zeus http://www.mpcforum....e-stormbringer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Trochę nie przemyślana ankieta. Żeby ocenić gdzie jest najlepiej to trzeba zagrać po parę miesięcy na każdym z serverów, a wątpię żeby ktoś grał na każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArronBaDo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sądzę, że wszędzie jest tak samo. Mój kolega przez kilka miesięcy grał na West, kiedy przeszedł na Nordica stwierdził, że i tu i tu są idioci i kretyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andraf Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie ma znaczenia jaki serwer. Poziom może i faktycznie na weście jest lepszy (ponieważ east jest praktycznie martwy), ale jeśli chodzi o kulturę - ona zależy od graczy, więc wszędzie jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AszinoPL Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja powiem tak, przeniosłem się z powrotem na nordic jak było możliwe ze względu na qmpli, i powiem tak : 0 Supportow 0 junglerów na Bocie idzie np Xin+GP i to nie to ,że musieli oni są premade i muszą tak. Piszecie ,że tu i tam to samo ale przynajmiej na Wescie od małego lvla jest już jungler i 1/3 mecze znajdzie się supp a na Nordic to chyba 1/10 zeby cos takiego mieć. Moje TuTy: http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LemoN. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @up Od tego żeby były linie ustalone z góry jungla, solo, support itp. jest draft . @Top Nie ocenie tego zbyt dobrze, gram na east i średnio jest tutaj z kulturą, około na 1 z czterech gier trafia się jakiś napinacz, trolle raczej sie nie trafiają, ogółem może być wystarczy być cierpliwym i jak ktoś cię wyzywa to nie odpisać i przestanie i będzię grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squah :') Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 I tak zaraz zlecą się "fani" Westa i będą spamować ze na Weście większy poziom i West 4ever... Na każdym serwerze trafi się troll, na każdym trafi się ogar. Game Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AfffOmg Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Turcja i Turcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 PS czy Xbox? Tematy o serwer mają taki sam sens. Miliardy tematów, zero porozumienia. Graj tam gdzie masz znajomych. Grałem przed podziałem serwerów, potem na NE, West i teraz znowu NE. Przy okazji jeszcze niecały miesiąc na NA. Nie widzę kompletnie żadnej różnicy. Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 poziom gry niby na west ale kultury nie ma nigdzie ;x na kazdym serwerze znajdzie sie ktos kto placze ze masz 0 killi i cs'u grajac supporterem , za to ze zabrales killa junglerowi bedac ap/ad carry i za to ze nikt mu nie pomogl kiedy byl na bocie a reszta bila barona ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mi tu nie chodzi o to gdzie mam gra. Bo to bardzo dobrze wiem Po prostu pytam sie was userow co o tym myslicie By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek1pl Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Skill to Korea a z kulturą to różnie bywa heh http://www.pown.it/2281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Arven Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 poziom gry na korei rlz. Tam na 1000 elo są ludzie lepsi od 1800 elo west. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.