Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Największy poziom gry i kultura

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jak sądzicie na jakim serwerze jest największy poziom gry i kultura ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

kultura jest ciezko okreslic, bo jak nie znasz jezyka gracza to nie wiesz czy Cie wyzywa czy nie :D A poziom gry, tez roznie na wescie trafisz na dobrych graczy i slabych i na innych tak samo.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Oczywiście że NA , grałem tam sporo ale sie przeniosłem ze względu na ping ~200 . Na West jest sporo trolli i oczywiście tzw. polaczków którzy dadzą leave z gry z przeciwnym first bloodzie i jeszcze napisza coś w stylu "kurwo jebana usun lola"....

Największa kultura osobista to Korea , dla nich to sport narodowy i tam nie ma żadnego trolla i low skillów :F

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Trochę nie przemyślana ankieta. Żeby ocenić gdzie jest najlepiej to trzeba zagrać po parę miesięcy na każdym z serverów, a wątpię żeby ktoś grał na każdym.

Opublikowano

Sądzę, że wszędzie jest tak samo.

Mój kolega przez kilka miesięcy grał na West, kiedy przeszedł na Nordica stwierdził, że i tu i tu są idioci i kretyni

Opublikowano

Nie ma znaczenia jaki serwer. Poziom może i faktycznie na weście jest lepszy (ponieważ east jest praktycznie martwy), ale jeśli chodzi o kulturę - ona zależy od graczy, więc wszędzie jest taka sama.

Opublikowano

Ja powiem tak, przeniosłem się z powrotem na nordic jak było możliwe ze względu na qmpli, i powiem tak : 0 Supportow 0 junglerów na Bocie idzie np Xin+GP -.- i to nie to ,że musieli oni są premade i muszą tak. Piszecie ,że tu i tam to samo ale przynajmiej na Wescie od małego lvla jest już jungler i 1/3 mecze znajdzie się supp a na Nordic to chyba 1/10 zeby cos takiego mieć.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

@up

Od tego żeby były linie ustalone z góry jungla, solo, support itp. jest draft :O.

@Top

Nie ocenie tego zbyt dobrze, gram na east i średnio jest tutaj z kulturą, około na 1 z czterech gier trafia się jakiś napinacz, trolle raczej sie nie trafiają, ogółem może być wystarczy być cierpliwym i jak ktoś cię wyzywa to nie odpisać i przestanie i będzię grał.

Opublikowano

I tak zaraz zlecą się "fani" Westa i będą spamować ze na Weście większy poziom i West 4ever... Na każdym serwerze trafi się troll, na każdym trafi się ogar.

Game Over

Opublikowano

PS czy Xbox?

Tematy o serwer mają taki sam sens. Miliardy tematów, zero porozumienia. Graj tam gdzie masz znajomych. Grałem przed podziałem serwerów, potem na NE, West i teraz znowu NE. Przy okazji jeszcze niecały miesiąc na NA. Nie widzę kompletnie żadnej różnicy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

poziom gry niby na west ale kultury nie ma nigdzie ;x na kazdym serwerze znajdzie sie ktos kto placze ze masz 0 killi i cs'u grajac supporterem , za to ze zabrales killa junglerowi bedac ap/ad carry i za to ze nikt mu nie pomogl kiedy byl na bocie a reszta bila barona ;x

Opublikowano

Mi tu nie chodzi o to gdzie mam gra. Bo to bardzo dobrze wiem

Po prostu pytam sie was userow co o tym myslicie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...