Skocz do zawartości

[Dyskusja] Największy poziom gry i kultura

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście że NA , grałem tam sporo ale sie przeniosłem ze względu na ping ~200 . Na West jest sporo trolli i oczywiście tzw. polaczków którzy dadzą leave z gry z przeciwnym first bloodzie i jeszcze napisza coś w stylu "kurwo jebana usun lola"....

Największa kultura osobista to Korea , dla nich to sport narodowy i tam nie ma żadnego trolla i low skillów :F

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Ja powiem tak, przeniosłem się z powrotem na nordic jak było możliwe ze względu na qmpli, i powiem tak : 0 Supportow 0 junglerów na Bocie idzie np Xin+GP -.- i to nie to ,że musieli oni są premade i muszą tak. Piszecie ,że tu i tam to samo ale przynajmiej na Wescie od małego lvla jest już jungler i 1/3 mecze znajdzie się supp a na Nordic to chyba 1/10 zeby cos takiego mieć.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

@up

Od tego żeby były linie ustalone z góry jungla, solo, support itp. jest draft :O.

@Top

Nie ocenie tego zbyt dobrze, gram na east i średnio jest tutaj z kulturą, około na 1 z czterech gier trafia się jakiś napinacz, trolle raczej sie nie trafiają, ogółem może być wystarczy być cierpliwym i jak ktoś cię wyzywa to nie odpisać i przestanie i będzię grał.

PS czy Xbox?

Tematy o serwer mają taki sam sens. Miliardy tematów, zero porozumienia. Graj tam gdzie masz znajomych. Grałem przed podziałem serwerów, potem na NE, West i teraz znowu NE. Przy okazji jeszcze niecały miesiąc na NA. Nie widzę kompletnie żadnej różnicy.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Największy poziom gry i kultura   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...