Miyoshi Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie mogę ściągnąć Play LC. Za każdym razem przy 99.9% pobieranie się anuluje. Po prostu zamiast ilości ściągniętych mb pojawia się napis "błąd" i koniec. Miał ktoś może podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaKoke Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Próbowałaś np. jak jest inny link do pobrania? Albo jakimś innym programem do pobierania Ewentualnie mogą mieć jakiś problem z tej stronce gdzie hostują te pliki do pobrania Last Chaos Textures | Darek's Affiliate Tips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niestety tylko jeden link działa. Nie wiem może inną przeglądarką spróbuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fx Padrino Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tez tak mialem,wylaczylem download manager'a (czy jak to sie nazywa) i normalnie sciagnal sie client Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jakiego download manager'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueenOfSadness Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Program służący do ściągania jak sama jego nazwa wskazuje.... Ja miałam inaczej niż ElPad normalnie nie szło niestety :/ download manager natomiast pomógł. Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ale ja nie mam żadnego download managera... ehehe... nie wiem już jak to ustrojstwo pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fx Padrino Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 O to mi chodzilo http://www.speedbit.com/download/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThripleBash Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Program służący do ściągania jak sama jego nazwa wskazuje.... Ja miałam inaczej niż ElPad normalnie nie szło niestety :/ download manager natomiast pomógł. Alicja wez wyjdz nikt Cie o zdanie nie pytal nie pomagasz swoimi durnymi postami Miyoshi sciagnij do konca do LC USA podmien pliki a miedzy czasie sciagnij sobie program Internet Donwload Menager ( IDM ) i sproboj przez niego sciagnac PlayLC. No i polecam zainstalowanie Firefoxa w najnowszej ver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No dobra spróbuję. Jeszcze pobieram sobie w Chromie i szybko ściąga, więc poczekam może tutaj błędu nie wywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NocnyLowca Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Co to za serwer Play LC bo nie znam takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerbi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 w publikacjach serwerow masz prezentacje tego serwera, wiec zajrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.