Krzysssss Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czy zakup giftcode w serwisie konta gier jest pewny? Jakie sa formy płatności koniecznie trzeba mieć konto bankowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kupowałem w kontagier.pl, za 45 zł, wszystko poszło gładko, wysłałem im kasę oraz druczek, że kupuje przez sklep Żabka ;_; Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysssss Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Thx ile trwa realizacja zamówienia po dokonaniu płatności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Po 2-3 dniach dostałem na emaila wiadomośc od KontaGier z Pustym Gift-codem (puste pole zamiast Gift-Code'a), przeczytałem, że to dlatego, że nie mieli wolnych gift-code'ow, odczekałem dzień i Gift-Code przyszedł na email. Wszystko działało, nic kradzione, premium mam od 1.6.6 beta Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysssss Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 łap like, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.