Skocz do zawartości

ExtremeLevelCraft [FB&SURV] 25 slotow+10 slotow Ventrillo.[Moby on][MAPA surowcowa][automatyczne dzialki] HIT

llancer

ExtremeLevelCraft  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZy zagrasz na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ! Ostatnimi czasy pełno jest serwerów sms-pliki serwerowe-gotowe.

Nasz serwer Ogólnie Ma ponad 2 lata.Od 10 slotów do 40 ostatnimi czasy i 500 slotowego ts3. Serwer mając 40 slotów oraz mając konkurencje małych serwerow(bo każdy chciał mieć swój. Na serwerze nie było graczy,sam nie mogłem płacić tyle kasy za pusty serwer i niestety serwer został off.Teraz po 10 miesiącach czas na reaktywacje.

Diamond_%28Gem%29.pngSpecyfikacja SerwerowaDiamond_%28Gem%29.png

#Serwer minecraft 25 slotów

:)

#Serwer Ventrillo 2.1.4 10 slotów

:)

Diamond_%28Gem%29.pngSpecyfikacja Serwera minecraftDiamond_%28Gem%29.png

#Typ:FreeBuild&Survival

#Zwierzęta: Włączone

#Potwory: Włączone

#Nether: Włączony

#Premium: NIE

#White lista : NIE

#Pvp: Na surowcowej(w planach póki co off)

#Zwiedzanie i wydobywanie surowcow (mapa surowcowa)

#Dzialki: Automatyczne 30x30 Gracz, 60x60 Vip, 90x90 SuperVip

Diamond_%28Gem%29.pngSkład serweraDiamond_%28Gem%29.png

Wlasciciel: llancer

Administrator: nuke990

Administrator: PaveraPL

Moderator: Scatter

Ip.Serwera to : 188.165.226.40:25045

Ip.Serwera Ventrillo 2.1.4 to : 31.186.84.46:3888

Diamond_%28Gem%29.pngZapraszamy do lektury poniżej :)Diamond_%28Gem%29.png

Diamond_%28Gem%29.pnginformacje,co wpisać,co gdzie jest ponizej:Diamond_%28Gem%29.png

Diamond_%28Gem%29.png/warp warpy

Przenosi nas do Pokoju gdzie mamy Warpy. Klikając guzik zostajemy przeniesieni tam gdzie opisywała tabliczka nad nim.

Diamond_%28Gem%29.png/warp regulamin

Diamond_%28Gem%29.png/warp informacje

Przenosi nas do pokoju gdzie mamy regulamin oraz informacje dt. Vipa S.Vipa itd.

ORAZ do LISTY ONLINE adminów i innych graczy z rangą inną niż gracz.

(Czy jest online,jeśli nie to kiedy był ostatnio.)Czas ten jest podawany w am i pm także nie ma np 13:22 tylko 1:22 :)

Diamond_%28Gem%29.png/warp bankomat

Przenosi nas do pokoju z maszyną która da nam kasę za czas spędzony w grze.

Diamond_%28Gem%29.png/warp enchant

Przenosi nas do pokoju z stołem do enchantu(z książkami wokół) a jak się przejdzie na około znajdziemy przyrządy do mikstur :)

Inne warpy jak pisałem znajdziecie na /warp warpy a do powyższych możecie dostać się guzikami ze spawnu.

Diamond_%28Gem%29.pngDziałki 30x30 Dla gracza automatyczne.$ 1200

Uzbieraj $ 1200 i pójdź na wymarzoną działkę,kliknij na tabliczkę i bum,masz już swoja działkę,koniec z ADMIN DAJ DZIAŁKĘ,admin no,czekam od wczoraj,zapomnij o tym...

Diamond_%28Gem%29.pngSklepy

Sklepy mogą kupować gracze wymiary to 2 poziomy pod podłogą oraz 6 nad,wymiary to chyba 10x10 :) koszt $ 3000.

Zapewniamy Warp do twojego sklepu !

Diamond_%28Gem%29.pngBudynki na serwerze.

Wtc , Palac Kultury.. , Centrum handlowe, Spleef Arena, Wieza bungee, Spawn,Dzialki i park po WTC w NY.

UWAŻASZ se zrobił byś ciekawą budowle ? Nic trudnego,pisz do Wlasciciela on ci wyznaczy teren i da GM.

Diamond_%28Gem%29.png.Event dziś w niedziele o 20:00 30 września z okazji końca Miesiąca oraz weekendu :DDiamond_%28Gem%29.png

Grałem tam czasami, pliki serwerowe są pobrane by BR3ND może lekko zmodyfikowane, administracja nie zna się na rzeczy na siłę zmusza do spleefu, znajomość komend tutaj na prawdę na poziomie podstawowym. Jest wielki chaos w administracji (długa historia), czat wygląda zbyt tęczowo każdy gracz ma jakąś range trudno znaleźć gracza o podstawowej randze [Gracz] jak nie admini to moderatorzy jakieś chempiony, mistrzowie. Nie wiem po co to jest, sam serwer nie wyróżnia się niczym od innych free buildów więc nie wiem po co w temacie tag ,,Hit" jest tutaj zbędny. Jedynie co uważam za plus na tym serwerze to mapka która wygląda nawet ładnie.

Jeśli ktoś chciałby pograć na takim zwykłym free-buildzie jak każdy inny to ten serwer się nada ale żadnych dodatkowych opcji tutaj się nie znajdzie.

Pozdrawiam DamianPL1 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum ExtremeLevelCraft [FB&SURV] 25 slotow+10 slotow Ventrillo.[Moby on][MAPA surowcowa][automatyczne dzialki] HIT   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...