Endriex Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam mam taki problem odnośnie strony YouTube ponieważ kiedy oglądam to robią mi sie stopklatki (mimo tego że zostało już zbuforowane) a kiedy korzystam jeszcze z innych stron to wtedy zacinają mi sie. Czy ktoś coś poradzi? Odnośnik do komentarza
ConorMcGregor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jakiej przegladarki uzywasz? moze zreinstaluj ja , jak nie pomoze to spróbuj innej . Jak nadal nie to format zrob. Odnośnik do komentarza
Endriex Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Posiadam Google Chrome, ale to sie dzieje od jakiegoś czasu, kiedy miałem google chrome i mi działało normalnie... Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Przegrzanie komputera, mam tak samo z laptopem czasem Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Flap Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Żadne przegrzanie po prostu karta zbyt słaba pewnie oglądasz w HD zmniejsz jakość Odnośnik do komentarza
Endriex Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ja ogladam normalnie... bez HD Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.