Dingox Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siema, na wstępie mowie, że nie wiem gdzie ten temat umiescić wiec prosze o nie usuwanie go , bądź przeniesienie go do prawidlowego dzialu. Kiedy wlaczam kompa wyskakuje mi : Mam komputer Hp 64 bit. Informacje o nim : Numer modelu: p6-2240ew Numer produktu: C0A33EA#AKD Numer seryjny: CZC2312PGL Numer wersji oprogramowania: 12EE2RRW601#SAKD#DAKD Numer identyfikatora usługi: 090-412 PCBRAND: HP Prosze pomozcie , ten komunikat tak mnie wkurrrr ... Za pomoc daje dozywotnie like i 5 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wywal antywirusa razem z konfiguracjami If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dingox Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dobra dzieki juz nie wyskakuje mi ten chujowy blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.