domin3p Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka , mam takie problem , mam server na ownserver i zainstalowałem tekkita i wbijam i chciałem zobaczyć a tu komunikat "Ban Hammer przemówił" wtf ? , I jeszcze , ma ktoś jakiś poradnik do tekkita ? Jak tam instalować mody itp ? Chciałem dodać PaintBala itp . Polecą plusiki lub minusiki jak kto woli Pozdrawiam ; d CPU: Intel Core i5-4590 GPU: MSI GTX 770 2GB MOBO: MSI B85-G43 GAMING RAM: Crucial Ballistix 8GB DDR3 1600MHz HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W CASE: Zalman Z3 PLUS DRIVER: Asus DRW-24F1ST E-Green Mouse: Razer Deathadder 2013 Headset: Creative Tactic3D Rage USB Keyboard: Razer Blackwidow Ultimate 2014 Phone: Samsung Galaxy S7 EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dostałeś bana na swój serwer. Pewnie jakiś kolega albo admin Cie zbanował. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin3p Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lol faktycznie , coś było nie tak . Leci plus Usunąłem bana ale i tak to samo czemu ? ;/ I zostaje jeszcze sprawa tekkita . CPU: Intel Core i5-4590 GPU: MSI GTX 770 2GB MOBO: MSI B85-G43 GAMING RAM: Crucial Ballistix 8GB DDR3 1600MHz HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W CASE: Zalman Z3 PLUS DRIVER: Asus DRW-24F1ST E-Green Mouse: Razer Deathadder 2013 Headset: Creative Tactic3D Rage USB Keyboard: Razer Blackwidow Ultimate 2014 Phone: Samsung Galaxy S7 EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLuckJustSkill Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sprawdz, czy masz inne pluginy do banowania, i odbanuj sie ze wszystkich. W konsoli wpisz tez /pardon TwojNick, oraz spróboj odbanowac IP. Tekkit; poradnik angielski http://youtu.be/Qi_WZHqxLqM Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.