SeXyPlAyBoY Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witajcie , dzisiaj chciałbym abyście mi poradzili jakie słuchawki (Z MIKROFONEM) zakupić do 100 ZŁ MAX . Bardzo bym prosił Was , byście podsunęli mi aukcje na allegro.pl . Bardzo dziękuję , liczę na szybką pomoc . Odpowiedzi dostają like . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthir Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli chcesz coś z górnej półki, to dołóż 22 zł i masz jak wy to mówicie "PRO" słuchawki marki SS : http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-5xb-spectrum-xbox-360-pc-i2649809374.html Najlepsi gracze (w tym nasze polskie ICY BOX aka Frag eXecutors) w Counter-Strike używa sprzętu z pod tej marki, także polecam. Jeżeli chodzi o sprzęt poniżej 100 zł to czekaj na polecenia innych, ja nie mam czasu niestety przeglądać ofert Creative, TakeMe i innych szrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeXyPlAyBoY Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze ktoś , może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeXyPlAyBoY Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 #Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeXyPlAyBoY Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 refresh# PROSZĘ O PODPOWIEDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heken Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Tracer SHAGGY , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.