Nike-Vision Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam,spotkałem się z Hakiem do wota na generowanie golda,expa,kredytów.Nie wiem, czy taki hak istnieje.Jeśli tak to proszę o podanie linku z góry dziekuję. <_< ??? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Niestety, nie ma hackow do tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nike-Vision Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Inaczej zwany generator nie ma czegoś takiego ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Takie coś nie istnieje .Najprawdopodobniej to będzie jakiś wirus lub keylogger By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie ma. Jak to pobierzesz to pewnie bedziesz mial wirusa na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Albo nawet jeśli... to nie będzie działać i będziesz mieć wirusa czy keyloggera xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Albo nawet jeśli... to nie będzie działać i będziesz mieć wirusa czy keyloggera Na dodatek zeby cos takego pobrac trzeba wyelniac ankiety gdzie musimy wysylac platne sms-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czyli jednym słowem... do dupy :P Zamykam, bo już wiemy dokąd zmierza ta rozmowa |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.